Aktuality - archiv 22.9.2012

Bezgólová domáca remíza s Ružomberkom

AS Trenčín - MFK Ružomberok 0:0

Zverenci trénera Adriána Guľu remizovali na domácej pôde s MFK Ružomberok 0:0. Prevaha našim hráčom nestačila, keď ani jedna z našich šancí neskončila v sieti.

Ružomberok sa od úvodu zatiahol hlboko na vlastnú polovicu a sústredil sa najmä na brejkové situácie. Do zhustenej obrany sme sa len veľmi ťažko presadzovali. Máloktorá z lôpt prešla cez húštinu tiel. Prvú veľkú šancu mal napriek minimálnemu držaniu lopty paradoxne súper. V 18. min napriahol z hranice šestnástky Mukendi, ale Volešák skvele zasiahol. V 26. min našiel Díaz za obranou Lobotku, no jeho hlavička bola nepresná. V polovici polčasu sa hra vyrovnala. Ani jeden z tímov sa nedostával do väčšieho tlaku. V 41. min mal Zich problémy s Mondekovou strelou, ktorú iba s námahou vyrazil na roh. Po jeho zahraní najvyššie vyskočil Holúbek, ale hlavou mieril tesne vedľa. 

V 57. min sa postavil k priamemu kopu z viac ako dvadsiatich metrov Holúbek, no Zich loptu mieriacu k žrdi vytlačil na roh. Po hodine hry napriahol spoza pokutového územia Depetris. Lopta však letela tesne mimo brány. V 69. min sa po sérii nedôsledností dostal k zakončeniu vo vnútri šestnástky Serečin, ale Volešák gólovú strelu zneškodnil. Na opačnej strane nemieril presne hlavou z dobrej pozície Depetris. S blížiacim sa koncom stretnutia sme sa viac tlačili do súperovej šestnástky a Ružomberku sa otváral priestor na rýchle kontry. Pár minút pred záverečným hvizdom sa do Štefánikovho centra položil Baéz, loptu ale poslal nad bránku.

AS Trenčín - MFK Ružomberok 0:0

Žlté karty: 86. Ramón - 34. Mukendi

Domáci: Volešák - Čögley, Ramón, Kleščík, Mazáň (65. Mazan) - Baéz (89. Čentéš) - Mondek, Díaz, Lobotka (46. Štefánik), Holúbek - Depetris

Hostia: Zich - Maslo, Práznovský, Greššák, Nosek - Nagy, Bartoš - Pekár (86. Kotora), Serečin (74. Bielák), Almaský (55. Lupták) - Mukendi

Rozhodovali: R. Weiss - E. Weiss, Benko

Divákov: 2916

Povedali po zápase:
Adrián Guľa (tréner Trenčína): "Bolo to pre nás jednoduché stretnutie, pretože súper nastúpil s cieľom zamknúť svoju vlastnú polovicu ihriska. V prvej časti chýbalo našej hre potrebné tempo najmä v centrálnej zóne a nedostatočné bolo aj využívanie krídelných priestorov. Snažili sme sa striedaniami pomôcť zmeniť tento vývoj, ale nakoniec nám začala chýbať aj presnosť vo finálnej fáze, takže sa nám nepodarilo streliť ani jediný gól. Hoci sa hráči snažili a dosť nás podržal aj brankár, tento zápas je pre nás výzvou do budúcnosti, aby sme sa lepšie naučili otvárať takto defenzívne hrajúceho súpera." 

Ladislav Šimčo (tréner Ružomberka): "Náš zámer, s ktorým sme nastúpili do tohto zápasu, sa nám podarilo naplniť - chceli sme získať bod, a ten aj máme, preto sme spokojní. Chlapcom musím pogratulovať k výbornému plneniu si defenzívnych úloh. Domáci boli síce kombinačne lepší, to však automaticky neznamená, že musia stretnutie aj vyhrať. Napokon sme mohli byť bližšie k víťazstvu my, brankár Volešák však bravúrne vyriešil dve naše gólové situácie a ďalšie sľubné šance hráči neriešili dostatočne dôrazne."

Autor: mg
Rozpis zápasov
NIKÉ LIGA, 24. kolo, 16.3.2024
AS Trenčín - MFK Skalica
15:00 Banská Bystrica
NIKÉ LIGA, 25. kolo, 30.3.2024
MFK Dukla Banská Bystrica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 28.3.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite...

ASTV 22.3.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov.

ASTV 21.3.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Fotogalérie 19.3.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti MFK Skalica

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 2. kola nadstavby Niké ligy proti MFK Skalica (1:3).

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa