Zápasy - archiv 28.9.2013

Druhá remíza vonku v rade, bod vezieme z Nitry

FC Nitra - AS Trenčín 1:1 (1:1)

Zverenci trénera Martina Ševelu remizovali aj v druhom zápase vonku v rade, keď bod si priviezli z Nitry po výsledku 1:1 (1:1). Jediný náš gól zaznamenal Gino van Kessel. AS ťahá v súčasnosti sériu štyroch zápasov bez prehry.

Nitrania svoju úvodnú snahu pretavili do gólu. Už v 6. min sa po Cléberovom rohovom kope presadil v malom vápne Čermák. V ďalšom priebehu prvého polčasu prevzalo iniciatívu na svoje kopačky AS. Gólové šance sme si ale vypracovali iba sporadicky. Po polhodine hry na Hajradinovićov rohový kop najlepšie vyskočil William, ale jeho hlavička tesne minula domácu bránku. V 43. min sa nám podarilo manko vymazať. Vysoký center do domácej šestnástky neudržal v rukách Perniš, lopta mu vypadla a Van Kessel vyrovnal. 

Vo vyrovnanom druhom polčase sa oba tímy snažili strhnúť vedenie na svoju stranu, keď sa hralo od bránky po bránku. Na nitrianskej strane sa do šancí dostali Bagi a Vestenický. Ich šance však zneškodnil aj za pomoci obrancov výborný gólman Volešák. Na strane AS hrozil Van Kessel. Ani on však svoje šance do úspešného konca nedoviedol, alebo, loptu nedokázal dostať na lepšie postavených spoluhráčov.

FC Nitra - AS Trenčín 1:1 (1:1)

Góly: 6. A. Čermák - 43. Van Kessel

Žlté karty: 90. Kaspřák - 41. Baéz

Domáci: D. Perniš - Kolbas, Kaspřák, Šimončič, Mičic (18. Barroso Sánchez) - Bagi, V. Gajdoš - A. Čermák (64. Boszorád), Turčák, Hála (57. Vestenický) - Cléber

Hostia: Volešák - Čögley, Kleščík, Rundić, Mazáň - Baéz (80. Bariš) - Van Kessel, Holúbek (88. Bero), William, Hajradinović - Malec

Rozhodovali: Horváth - T. Somoláni, Chládek

Divákov: 650

Povedali po zápase:
Vladimír Koník (tréner Nitry): "Mali sme dobrý vstup do zápasu. Dali sme gól po štandardke a následne sme sa snažili zobrať Trenčínu priestor na kombináciu. Chybou však bolo, že sme sa príliš hlboko zatiahli a súper nás pritlačil. V závere polčasu nám strelil aj gól. Druhý polčas bol solídny. Oba tímy sa snažili streliť gól, čo sa muselo páčiť aj divákom. Snažím sa vidieť to pozitívne, mužstvo dvíha hlavu. Ešte síce je čo zlepšovať, ale teší ma, že moji zverenci za stavu 1:1 chceli vyhrať. Remíza tomuto zápasu sluší."

Ivan Vrabec (tréner Trenčína): "Hrali sme proti veľmi disciplinovanému súperovi. V prvom polčase sme mali viac loptu na svojich kopačkách, ale chýbala tomu kvalita najmä v útoku. V druhom polčase sa už hral vyrovnaný futbal. Remíza je zaslúžená."

Autor: sita, mg
Rozpis zápasov
NIKÉ LIGA, 24. kolo, 16.3.2024
AS Trenčín - MFK Skalica
15:00 Banská Bystrica
NIKÉ LIGA, 25. kolo, 30.3.2024
MFK Dukla Banská Bystrica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 28.3.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite...

ASTV 22.3.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov.

ASTV 21.3.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Fotogalérie 19.3.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti MFK Skalica

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 2. kola nadstavby Niké ligy proti MFK Skalica (1:3).

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa