A-tím 20.9.2014

Martin Vlček chce ukončiť sériu ViOnu

Sériu štyroch zápasov na ihriskách súpera odštartujú zverenci trénera Martina Ševelu dnes v Zlatých Moravciach. Zápas na štadióne ViOnu má výkop o 17.30 h. „Najbližšieho súpera vnímam ako každého iného účastníka Fortuna ligy,“ zamyslel sa pred zápasom Martin Vlček.

ViOn nevyhral už štyri zápasy v rade, ale na domácom trávniku ešte neprehral. S jedenástimi bodmi je priebežne na deviatej priečke ligovej tabuľky. „Najvyšší čas porušiť ich domácu bilanciu,“ pousmial sa mládežnícky reprezentant Slovenska a pokračoval: „Samozrejme, ideme do Zlatých Moraviec s cieľom získať tri body. Určite nám ich súper nedá zadarmo. Musíme hrať svoju hru a keď budeme rýchli, presní a efektívni, nemáme sa čoho báť.“

Ofenzíva ViOnu je so siedmimi gólmi najmenej efektívnou v lige, napriek tomu nemožno súpera podceniť. „Majú tam niekoľko skúsenejších hráčov doplnených mladou krvou. Musíme si dať pozor na každého jedného súpera na ihrisku. Hocikto môže rozhodnúť zápas,“ dodal Vlček.

V týždni sa tímu okolo kapitána Petra Kleščíka podarilo vyrovnať zdanlivo prehraný zápas. Remíza proti vedúcej Žiline má však väčší rozmer ako iba to, že sme udržali krok s prvým tímom. „Ukázali sme tímového ducha. Vždy treba hrať až do posledného hvizdu zápasu. Išli sme za dobrým výsledkom a oplatilo sa. Takéto momenty zodvihnú sebavedomie,“ zakončil rozhovor osemnásťročný útočník. 

Autor: mj
Rozpis zápasov
NIKÉ LIGA, 24. kolo, 16.3.2024
AS Trenčín - MFK Skalica
15:00 Banská Bystrica
NIKÉ LIGA, 25. kolo, 30.3.2024
MFK Dukla Banská Bystrica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 28.3.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite...

ASTV 22.3.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov.

ASTV 21.3.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Fotogalérie 19.3.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti MFK Skalica

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 2. kola nadstavby Niké ligy proti MFK Skalica (1:3).

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa