Aktuálne 30.12.2014

Ďakujeme za podporu v roku 2014

Do konca roka 2014 nám zostáva už len niekoľko hodín. Napriek tomu, že takmer všetci z vás majú hlavu plnú niečoho celkom iného, ako je futbalové bilancovanie uplynulých mesiacov, dovolíme si priniesť vám krátky pohľad naspäť.

Máme za sebou najúspešnejší a NAJKRAJŠÍ rok v histórii klubu. Tím vedený Martinom Ševelom si počas jarnej časti súťaže vybojoval honor slovenského vicemajstra. Úspech, ktorý ešte viac docení až čas. Po bronzovej sezóne sa mužstvo posunulo opäť o krok vyššie k vrcholu.

Počas horúceho leta sme sa po druhý raz v rade ukázali futbalovej Európe. V druhom predkole Európskej ligy sme po domácich hodoch takmer zhoreli v horúcom balkánskom kotli Vojvodiny. Žreb nám následne prisúdil súpera z najťažších. Finalistu anglického FA Cupu a účastníka Premier League Hull City. Hoci nám mužstvo egyptského milionára ukázalo stopku, triaslo sa o postup až do posledných minút odvetného súboja.

Nezabudnuteľný bol nielen odvetný zápas v Anglicku, ale najmä domáci osemtisícový kotol, ktorý nás hnal na zapožičanom žilinskom štadióne. Veríme, že čoskoro sa bude podobný stánok vynímať aj pod Čákovým hradom. To je však iný príbeh a my veríme, že s dobrým koncom pre trenčiansky futbal. O jeseni na slovenských trávnikoch asi netreba rozprávať. Tú máme všetci v čerstvej pamäti. Nielen skvelé víťazstvá, ale aj nejaké tie prehry.

Dosť však bolo vymenovávania úspechov. To najcennejšie, čo máme, je vzťah budovaný s VAMI. Ďakujeme za podporu počas celého uplynulého roka, bez ktorej by sme neboli tým, čím sme. Vieme, že v dobrom aj zlom tu budete s nami. Fanúšikovia AS Trenčín sú najlepší!

#PF2015 od #ASTrencin

Autor: astn
Rozpis zápasov
0:4 Skalica
NIKÉ LIGA, 29. kolo, 27.4.2024
MFK Skalica - AS Trenčín
18:00 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 30. kolo, 4.5.2024
AS Trenčín - MFK Zemplín Michalovce
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
Fanúšikovia 29.4.2024

Fanúšikovia | Po vysokom víťazstve opäť na domácej pôde, vstupenky na Michalovce v predaji

V 8. kole nadstavbovej časti skupiny o udržanie...

ASTV 28.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu Niké ligy proti MFK Skalica

ASTV vám prináša zostrih z nadstavbovej časti Niké ligy proti MFK Skalica (4:0).

A-tím 28.4.2024

Skovajsa | Bol to kvalitný tímový výkon

V zápase proti MFK Skalica sa až dvakrát presadili naši obrancovia. Po otváracom góle Samuela...

A-tím 28.4.2024

Kozlovský | Naše šance sme konečne premenili

Naše mužstvo po prvýkrát v aktuálnej sezóne zdolalo tím zo Záhoria MFK Skalica. Najväčšiu...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa