Nemšová 31.8.2015

Nemšová naďalej bez prehry, skórovali Holúbek, Holiš a Bala

Náš partnerský klub FKS Nemšová neprehral ani v piatom zápase nového ročníka III. ligy (skupina Západ). Zverenci trénera Vladimíra Cifraniča zdolali doma TJ Družstevník Veľké Ludince 3:2 (3:2). O góly sa postarali Jakub Holúbek, Štefan Holiš a Aliko Bala. Nemšová je vo svojej súťaži o skóre na druhej priečke.

V prvej časti sa hral zaujímavý futbal s množstvom gólov. Prvých tridsať minút dominovali domáci hráči, loptu držali na svojich kopačkách, a pre bránu súpera predstavovali neustále nebezpečenstvo. V obrane sa im však prvý polčas nie veľmi darilo, čo hostia dokonale využili. V 10. min sa v strede ihriska zbavil dvoch protihráčov Opatovský, posunul loptu Holúbekovi, ktorý si pripravil pozíciu na strelu a z hranice šestnástky otvoril strelou pod brvno skóre zápasu. O štyri minúty po chybe v strede obrany svoj samostatný nájazd na gól premenil Predajniansky. V 20. min Schiszler vysunul Holúbeka, ktorý loptu potiahol do šestnástky, spätnou prihrávkou našiel Holiša a ten s prehľadom upravil na 2:1. O štyri minúty na to sa domáci radovali tretíkrát z gólu. Po výbornom centri Schiszlera sa v päťke gólovo presadil Bala. Už po troch minútach sa však skóre menilo opäť. Po štandardnej situácii sa hlavičkou presadil Varga – 3:2. V 33. min opäť po štandardnej situácii zahrozili hostia. Soboňovu strelu zastavila žrď. V 37. min poslal center do šestnástky Schiszler, Holiš hlavičkoval iba nad bránu.

V druhom polčase sa tempo hry zmenilo. Hralo sa najmä medzi šestnástkami. Domáci mali prevahu v držaní lopty, čistých gólových šancí si však vypracovali menej ako v prvom polčase. V posledných minútach zápasu sa dostal pred brankára Bala, no zoči-voči Benkóovi neuspel. V ďalších minútach sa hralo bez väčšej príležitosti. Divákov zaujala až situácia z 80. min, kedy stredom ihriska prenikol Bala, obišiel aj brankára, no nepochopiteľnej nevystrelil.

FKS Nemšová – TJ Družstevník Veľké Ludince 3:2 (3:2)
Góly: 10. Holúbek, 20. Holiš, 24. Bala – 14. Predajniansky, 27. Varga
Žlté karty: 76. Amrich – 68. Varga, 68. Bagala
Rozhodovali: Bezák – Birkus, Kukan, 200 divákov

FKS: Chovan – Ranko, Kresánek, Richtárech, Amrich, Holiš, Opatovský (51. Vlček), Holíček, Schiszler, Holúbek, Bala (87. Kvasnička)
Družstevník: Benkó – M. Števko, T. Varga (68. Bagala), Flídr, Molnár, Soboňa (57. Straňák), Predajniansky (81. Belanský), Cingel, Hlaváčik, Sásik (68. M. Bagala), Turnai

Fotogaléria

               
 
Autor: mj
Rozpis zápasov
1:0 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 30. kolo, 4.5.2024
AS Trenčín - MFK Zemplín Michalovce
18:00 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 31. kolo, 11.5.2024
AS Trenčín - MFK Dukla Banská Bystrica
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 5.5.2024

ASTV | Tlačová konferencia po zápase Niké ligy proti MFK Zemplín Michalovce

ASTV vám prináša tlačovú konferenciu po zápase nadstavbovej...

A-tím 4.5.2024

Niké liga | Domáce víťazstvo proti Michalovciam

Zverenci trénera Iliju Stolicu vyhrali v zápase nadstavby Niké ligy doma proti MFK Zemplín...

ASTV 3.5.2024

Emeka | Chceme nadviazať na naše posledné vystúpenie

Zverencov trénera Iliju Stolicu čaká tento víkend už 8. kolo nadstavbovej časti Niké...

Fanúšikovia 2.5.2024

Fanúšikovia | Zaži rozlúčku s umelou trávou, prihlás sa na 24-hodinovku

Pre všetkých našich priaznivcov sme pripravili veľkolepú rozlúčku s...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa