Informácie pre médiá 11.3.2017

Informácie pre médiá platné pre jarnú časť sezóny 2016/2017

Futbalový klub AS Trenčín upozorňuje médiá, že pred domácimi zápasmi nášho klubu počas jarnej časti Fortuna ligy je nutné zaslať žiadosť o novinárske akreditácie na jednotlivé stretnutia. Výnimkou sú televízne štáby, RTVS (rozhlas) a Denník Šport navštevujúci zápasy AS Trenčín pravidelne. Akreditácie majú pripravené automaticky.

Žiadosti zasielajte prosím na emailovú adresu medialne@astrencin.sk. Prípadne prostredníctvom elektronického formulára umiestneného v sekcií pre média na webe klubu.

Klub akceptuje požiadavky zaslané najneskôr 24 hodín pred oficiálnym začiatkom zápasu. Do predmetu správy zadajte „žiadosť o akreditáciu“. Prípadne kontaktujte PR manažéra klubu. Médiám bez akreditácie nebude umožnený vstup do priestorov štadióna.

Upozorňujeme zástupcov médií na organizačné zmeny týkajúce sa domácich zápasov klubu AS Trenčín. Do priestorov štadióna sa dostanete výhradne cez turniket umiestnený pri VIP vstupe v strede krytej tribúny oproti krytej plavárni. Pred vstup na štadión je nutné vyzdvihnúť si akreditácie (vstupenky s čiarovým kódom na prechod cez turniket) v priestoroch vstupu na krytú plaváreň. Sociálne zariadenie pre zástupcov médií je umiestnené na prvom poschodí krytej plavárne (vedľa VIP).

Parkovanie VIP v priestoroch štadióna je rezervované iba pre televízne štáby, prenosové vozy a Denník Šport. Napriek tomu odporúčame všetkým zástupcom prísť v dostatočnom predstihu a parkovať na nových parkoviskách v okolí krytej plavárne. Tieto miesta sú výhodnejšie z pohľadu príchodu na štadión.

Štadión AS Trenčín a jeho okolie sú v súčasnej dobe označené ako stavenisko, preto ďakujeme za trpezlivosť a ústretovosť.

Autor: astn
Rozpis zápasov
1:2 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
18:00 Skalica
NIKÉ LIGA, 29. kolo, 27.4.2024
MFK Skalica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
A-tím 19.4.2024

Niké liga | Domáca prehra proti Košiciam

Zverenci trénera Iliju Stolicu prehrali v šiestom zápase nadstavbe Niké ligy na domácom trávniku...

ASTV 18.4.2024

Kupusovič | Musíme nadviazať na výkon z predošlého zápasu

Náš tím spod Čákovho hradu čaká koncom týždňa vstup do druhej polovice...

Fanúšikovia 18.4.2024

Fanúšikovia | Počas prestávky ligových zápasov prichádza Pepsi trefa

AS Trenčín prináša v spolupráci s partnerom pitného režimu klubu novú...

ASTV 16.4.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac marec

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa