Zápasy - archiv 18.8.2007

Trnava bola tentoraz lepšia

Chyby, nervozita a nulová potencia znamenali druhú domácu prehru.

Chyby, nervozita a nulová potencia znamenali druhú domácu prehru. AS Trenčín podľahol pred rekordnou návštevou tentoraz jednoznačne lepšiemu Spartaku Trnava 0:2.

Domáci Trenčín pohrozil hneď v úvode, ale Doubek mieril vo výhodnej pozícii nad. Prvý polčas však patril Trnave, ktorú niekoľko tisíc fanúšikov hnalo od úvodných minút vytrvalo dopredu. Už v 12. min zaspala obrana Trenčína po prvý raz a Barčík pohodlne z hranice šestnástky otvoril skóre stretnutia. Skúsený stredopoliar robil domácim problémy aj naďalej a už v 19. min na jeho center naskočil Tomčák a poslal Spartak do dvojgólového vedenia - 0:2. Zvýšiť náskok hostí mohol Doležaj, no nemieril presne. Chvíle Trenčanov prišli až v závere I. polčasu. V 44. min Jašurek hlavičkoval sám približne zo siedmich metrov mimo a o chvíľu na to pri prieniku Godála zatiahol Doležaj záchrannú brzdu ešte pred pokutovým územím. Od rozhodcu si však vyslúžil iba žltú kartu a priamy kop Horvátha nemieril medzi žrde.

V druhom polčase sa v Trenčíne veľa dôležitého neudialo. Trnava kontrolovala vývoj stretnutia a domácich nepustila do žiadnej vyloženej šance. Naopak zvýšiť mohol po strele z hranice šestnástky Tomčák, na opačnej strane mieril z podobnej pozície nepresne Kamenský.

AS Trenčín - Spartak Trnava 0:2 (0:2)

Góly: 12. Barčík, 19. M. Tomčák

ŽK: 18. Jašurek, 24. Gergel, 50. Kleščík, 89. Minarčík - 45. Doležaj

Trenčín: Hodál - Čögley, Csaba Horváth, Mičenec, Minarčík - Jašurek, Kleščík, Godál, Gergel - Hlohovský (46. Kamenský) - Doubek

Trnava: Kamesch - Kopúnek, Poljovka, Doležaj, Cíferský - Kopačka - P. Ďuriš, Barčík, Hruška - Kožuch (90. Hlavatovič), M. Tomčák (74. Filipovič)

Rozhodovali: Vlk - Laskovský, Kubačka

Divákov: 7645

Rob McDonald (tréner Trenčína): "Nevyšiel nám náš zámer pritlačiť súpera v prvých desiatich minútach zápasu. Vypracovali sme si len pološance, dostali sme však dva hlúpe góly po našich chybách. V prvom polčase bol súper lepší, dávali sme mu najmä v strede poľa veľa priestoru. V druhom polčase to už bolo z našej strany o čosi lepšie. V našej hre však chýbali finálne prihrávky, ktoré by sme mohli premieňať na góly."

Josef Mazura (tréner Trnavy): "Z našej strany to bol dobrý výkon a po pekných kombinačných akciách sme strelili aj dva pekné góly. Musím preto mužstvo za hru v tomto zápase pochváliť."

foto: sita.sk

Autor: SITA
Rozpis zápasov
1:2 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
18:00 Skalica
NIKÉ LIGA, 29. kolo, 27.4.2024
MFK Skalica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 23.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti FC Spartak Trnava

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti FC Spartak Trnava (2:2).

ASTV 22.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti FC Petržalka

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti FC Petržalka (1:0).

Fotogalérie 21.4.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti FC Košice

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 6. kola nadstavby Niké ligy proti FC Košice (1:2).

A-tím 21.4.2024

Kozlovský | Neviem, čo na to povedať

Po víťaznom zápase proti Zlatým Moravciam prišla domáca prehra proti FC Košice. Zverencom trénera Iliju...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa