A-tím 8.8.2017

Šulek a Klooster sa zhodli, druhý polčas nebol dobrý, vylúčenia nezaslúžené

„Prvý polčas nebol z našej strany zlý. Dali sme prvý gól a súpera sme nepúšťali do hry. Prišla však penalta, ktorá nás zaskočila. Stalo sa, išli sme ale ďalej. Druhý polčas však nebol dobrý,“ zaspomínal si na víkendový súboj na trávniku Spartaka Trnava (1:2) Rodney Klooster.

Rovnaký názor mal aj jeho spoluhráč z obrany Martin Šulek. „V prvom polčase sme ich nepustili do hry. V druhom sa už hralo na oboch stranách ihriska. My sme však neboli tak kvalitní ako v prvej polovici. Pôsobili sme rozhárane, nevedeli sme sa dostať do tempa,“ povedal devätnásťročný odchovanec, ktorý v súboji proti Trnave nasmeroval správne viac ako osemdesiat percent prihrávok a vyhral takmer dve tretiny svojich súbojov.

Zverenci trénera Martina Ševelu v troch ligových zápasoch päťkrát inkasovali. Horšie je na tom už len trojica Senica, Prešov a Žilina. „Na tri zápasy to je dosť. Góly však nepadli po premyslených akciách súperov. Nedostali nás pod tlak. Viackrát išlo skôr o šťastné zásahy. Pravdou je, že inkasujeme pomaly z každej šance. Neviem si to vysvetliť. Máme však pred sebou dva domáce zápasy a tam to musíme zlomiť. Chceme šesť bodov,“ povedal Šulek.

Mladý obranca inkasoval v závere stretnutia červenú kartu. Rovnako dopadol Rodney Klooster. Obaja sa aj s odstupom času a po pozretí záznamu cítia ukrivdení. „Prvú žltú kartu akceptujem, ale druhá nebola ani náhodou. Odobral som loptu súperovi, ktorý do mňa vrazil. Pochybujem, že to bol vôbec faul,“ komentoval Klooster a Šulek dodal: „S prvou žltou kartou nemám problém. Postavil som sa mu do cesty. Hoci sa mi nechcel vyhnúť, faul to asi bol. Druhá žltá karta nemala byť ani v prípade, ak by sa rozhodca na to pozrel veľmi prísnym metrom.“

Autor: mg
Rozpis zápasov
NIKÉ LIGA, 24. kolo, 16.3.2024
AS Trenčín - MFK Skalica
15:00 Banská Bystrica
NIKÉ LIGA, 25. kolo, 30.3.2024
MFK Dukla Banská Bystrica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 28.3.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite...

ASTV 22.3.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov.

ASTV 21.3.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Fotogalérie 19.3.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti MFK Skalica

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 2. kola nadstavby Niké ligy proti MFK Skalica (1:3).

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa