Aktuality - archiv 23.9.2007

McDonald: Hráči dostali za svoju prácu konečne odmenu

Rob McDonald po víťazstve nad Zlatými Moravcami.

Vysoké víťazstvo nad Zlatými Moravcami (4:0) je výsledkom, na ktorý sme dlho čakali. Hráčom som stále tvrdil, že takýto deň čoskoro príde a mohlo to byť už skôr. Pre mužstvo a realizačný tím to je veľká satisfakcia. Dôležitý však nie je iba počet strelených gólov, ale aj nula na našom konte.

Hrali sme rovnako ako v predchádzajúcich dueloch, no vytvorené šance sme dokázali premeniť. Hrdý môže byť na seba najmä autor hetriku Križko. Bol v ťažkej pozícii, keďže sa musel adaptovať na systém fungujúci podľa mojich predstáv, ale počas uplynulých dvoch týždňov zaznamenal nárast formy. Tri góly sú odmenou za jeho prístup.

Zápasy vyhráva i prehráva celé mužstvo a nie jednotlivci. Napriek tomu musím spomenúť výkony Lesáka a Kleščíka, ktorí v súbojoch dominovali. Honor muža zápasu patrí jednoznačne Križkovi.

Ľudia môžu povedať, že Zlate Moravce boli slabým súperom, ale práve náš výkon ich dostal do tohto svetla. S radosťou sa dalo pozerať na tlak a kombinačnú hru, ktoré sme predviedli.

Čo bude nasledovať? Vyhrali sme druhý zápas v rade a po druhý raz sme neinkasovali. Čaká nás ťažký súboj proti Nitre, kde chceme prekvapiť. Sebadôvera hráčov vzrástla a my stále veríme filozofii útočného futbalu. Hráčom som povedal, že teraz sa už nemusíme báť žiadneho súpera, pretože šance sme si vytvorili proti každému tímu. Prehrať môžeme iba sami so sebou. Užívame si súčasnú atmosféru a víkendový výsledok by nás mal posunúť k lepším dňom a vyšším priečkam.

Fanúšikom ďakujeme za podporu. Verím, že ich bude chodiť stále viac a viac. Najdôležitejšie na záver. Hráčom musím poďakovať za prísľub, ktorí ukázali počas uplynulých týždňov.

Rob McDonald

Autor: McD
Rozpis zápasov
NIKÉ LIGA, 24. kolo, 16.3.2024
AS Trenčín - MFK Skalica
15:00 Banská Bystrica
NIKÉ LIGA, 25. kolo, 30.3.2024
MFK Dukla Banská Bystrica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 28.3.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite...

ASTV 22.3.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov.

ASTV 21.3.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Fotogalérie 19.3.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti MFK Skalica

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 2. kola nadstavby Niké ligy proti MFK Skalica (1:3).

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa