ASTV 21.10.2022

Kozlovský | Ak chceme vyhrať, musíme dať gól

Zverencov trénera Mariána Zimena čaká už tento víkend 15. kolo Fortuna ligy. V ňom sa predstavíme na pôde tabuľkového suseda MFK Zemplín Michalovce. Zápas má začiatok naplánovaný na sobotu o 15.00 h. Z pozície hlavného rozhodcu ho povedie Erik Gemzický.

Zemplínčania sa aktuálne držia na deviatej priečke tabuľky so ziskom štrnástich bodov a štvorbodovým mankom na naše mužstvo. Tím Norberta Hrnčára zaznamenal v doposiaľ štrnástich odohratých kolách štyri výhry, dve remízy a osem prehier. V posledných stretnutiach na domácom trávniku nestačili na majstrovský Slovan Bratislava a prekvapivo podľahli aj poslednému celku tabuľky z Liptovského Mikuláša. Okrem toho zaznamenali trojbodový zisk, keď natiahli šnúru prehier nováčika z Podbrezovej. Tím z východu Slovenska si drží nepriaznivú bilanciu v počte inkasovaných gólov, keď až 23-krát vyberal loptu z vlastnej brány. Horšiu bilanciu má už len Banská Bystrica a Liptovský Mikuláš.

Tím okolo kapitána Filipa Bainoviča sa dnes nachádza na ôsmej priečke tabuľky. S tabuľkovým susedom sme si v aktuálnom ligovom ročníku zmerali sily iba raz. Pod Čákovým hradom sme vyhrali 3:1. Naše góly dali Artur Gajdoš, Kingsley Madu a Kelvin Pires. Na súperovom trávniku sme naposledy zvíťazili v 3. kole uplynulého ročníka 2:1.

Autor: astn
Rozpis zápasov
1:0 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 30. kolo, 4.5.2024
AS Trenčín - MFK Zemplín Michalovce
18:00 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 31. kolo, 11.5.2024
AS Trenčín - MFK Dukla Banská Bystrica
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 8.5.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti FC ViOn Zlaté Moravce

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti FC ViOn Zlaté Moravce...

ASTV 6.5.2024

Akadémia | Nábor potvrdil opätovný nárast záujmu o futbal

Záujem o nábor dievčat a chlapcov do prípraviek AS Trenčín opäť rastie. Tento rok...

Fotogalérie 5.5.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti MFK Zemplín Michalovce

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu nadstavby Niké ligy proti MFK Zemplín...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa