ASTV 15.2.2024

Hollý | Musíme hrať svoju hru a gólovo sa presadiť

Mužstvo pod taktovkou trénera Iliju Stolicu čaká po víťaznom vstupe do jarnej časti sezóny ďalšie kolo Niké ligy. V ňom vycestujeme na stredné Slovensko, kde nás vyzve tabuľkový sused MFK Dukla Banská Bystrica. Úvodný výkop stretnutia, ktoré je naplánované nezvyčajne na piatok o 17.30 h povedie z pozície hlavného arbitra Marián Rúc. Priamy prenos prinesie Nova Sport 1.

Tím spod Urpína sa aktuálne nachádza na štvrtej priečke tabuľky s rovnakým bodovým ziskom ako naše mužstvo. Do jarnej časti sezóny vstúpili zverenci trénera Mária Auxta víťazstvom proti trápiacim sa Zlatým Moravciam. Výhru 2:0 si vybojovali aj napriek červenej karte Borisa Godála zo začiatku druhého polčasu. V predchádzajúcich ligových stretnutiach zaznamenali rovnako ako náš tím a Dunajská Streda deväť výhier, päť prehier a rovnaký počet remíz. Banskobystričania patria k najslabším tímom na domácej pôde, keď v deviatich domácich stretnutiach dokázali zvíťaziť len trikrát. Efektivitu Dukly a aj celej ligy vedie s desiatimi gólmi a siedmimi asistenciami Róbert Polievka.

Náš tím sa po domácej výhre nad nováčikom z Košíc nachádza na piatej priečke tabuľky. Najbližšia vzájomná konfrontácia je pre oba celky veľmi dôležitá. V tuhom boji o prvú šestku je okrem nášho tímu Podbrezová, Dunajská Streda a Banská Bystrica. Všetky štyri mužstvá majú zhodne po 32 bodov. S Duklou Banská Bystrica sme sa v aktuálnej sezóne stretli v 9. kole. Pri špeciálnom zápase sme otvorenie novej hlavnej tribúny štadióna Sihoť pokrstili víťazstvom 1:0. Výhru nám v 62. minúte vystrelil Njegoš Kupusovič.

Autor: astn
Rozpis zápasov
0:4 Skalica
NIKÉ LIGA, 29. kolo, 27.4.2024
MFK Skalica - AS Trenčín
18:00 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 30. kolo, 4.5.2024
AS Trenčín - MFK Zemplín Michalovce
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 28.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu Niké ligy proti MFK Skalica

ASTV vám prináša zostrih z nadstavbovej časti Niké ligy proti MFK Skalica (4:0).

A-tím 28.4.2024

Skovajsa | Bol to kvalitný tímový výkon

V zápase proti MFK Skalica sa až dvakrát presadili naši obrancovia. Po otváracom góle Samuela...

A-tím 28.4.2024

Kozlovský | Naše šance sme konečne premenili

Naše mužstvo po prvýkrát v aktuálnej sezóne zdolalo tím zo Záhoria MFK Skalica. Najväčšiu...

ASTV 28.4.2024

ASTV | Tlačová konferencia po zápase Niké ligy proti MFK Skalica

ASTV vám prináša tlačovú konferenciu po zápase nadstavbovej časti Niké ligy...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa