Fanúšikovia 4.2.2023

Akadémia | Podporte svojimi 2% úspešnú akadémiu AS Trenčín

Priatelia, podporovatelia a fanúšikovia trenčianskeho futbalu. Každoročne sa na vás obraciame so žiadosťou o venovanie 2% z vašich daní v prospech akadémie AS Trenčín - This is my sen Academy. Výnimkou nie je ani tento rok.

AS Trenčín sa dlhodobo úspešne venuje práci s mládežou, ktorá v minulom ročníku vyvrcholila ziskom titulov majstrov Slovenska vo všetkých troch dorasteneckých kategóriách chlapcov a striebrom našich dorasteniek vo svojej súťaži.

V klubovej pyramíde je dnes dovedna osemnásť mládežníckych družstiev chlapcov a dievčat. Stovky mladých športovcov sa vďaka nemalým investíciám do infraštruktúry akadémie pripravujú v stále lepších podmienkach. Všetky naše tímy patria vo svojich súťažiach medzi slovenskú špičku. Všetky sú konkurencieschopné a úspešné aj v medzinárodnej konfrontácii.

Mládežníci nášho klubu sú napriek všetkými kategóriami stabilnými členmi mládežníckych reprezentácií Slovenska. AS Trenčín prostredníctvom hráčov This is my sen Academy je druhým najčastejšie zastúpeným klubom v národných tímoch.

Naši odchovanci sa presadzujú aj v seniorských výberoch a to nie iba v Trenčíne, v ktorom máme dnes na súpiske fortunaligového mužstva desiatku odchovancov. V zahraničí šíria dobré meno klubu Matúš Bero, Stanislav Lobotka, Jakub Holúbek a mnohí ďalší.

Práca s futbalovými nádejami však neprináša iba desiatky reprezentantov, ktorí sú vrcholom našej športovej pyramídy. V neposlednom rade sú to stovky aktívne žijúcich ľudí.  Futbal prináša všetkým nielen množstvo nezabudnuteľných zážitkov, schopnosť prekonávať prekážky, prispôsobovať sa meniacim sa situáciám, vedieť sa zmieriť s prehrou a naštartovať sa po prehre. Deti učí prekonávať dážď, mráz, únavu, bolesť, zranenie. Často musí zápasiť s pocitom nespravodlivého hodnotenia. Takýto je nielen šport. Aj samotný život. Nie je len o radostiach, ale aj povinnostiach.

Ak ako rodič predložíte kópiu potvrdenia o poukázaní 2% dane za rok 2022, klub vám započíta poukázanú sumu na úhradu príspevkov dieťaťa v kalendárnom roku 2023. Pri poukázaní podielu dane v daňovom priznaní treba predložiť kópiu strany daňového priznania, kde je vyhlásenie o poukázaní podielu dane.

V prípade, že sa rozhodnete podporiť našu mládež, príspevok pošlite prosím na...

FAAST n.o. (Futbalová akadémia AS Trenčín)
Mládežnícka 2313
911 01 Trenčín
IČO: 37 923 161
č.ú.: 1411420012/1111
IBAN: SK56 11110 00000 14114 20012
Banka: UniCredit Bank, a.s. pobočka Trenčín

Číslo registrácie Futbalovej Akadémie je: 1837 NCRpo (www.rozhodni.sk)

AKTUÁLNE TLAČIVO NA STIAHNUTIE

ĎAKUJEME!

Autor: tims
Rozpis zápasov
1:2 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
18:00 Skalica
NIKÉ LIGA, 29. kolo, 27.4.2024
MFK Skalica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
A-tím 19.4.2024

Niké liga | Domáca prehra proti Košiciam

Zverenci trénera Iliju Stolicu prehrali v šiestom zápase nadstavbe Niké ligy na domácom trávniku...

ASTV 18.4.2024

Kupusovič | Musíme nadviazať na výkon z predošlého zápasu

Náš tím spod Čákovho hradu čaká koncom týždňa vstup do druhej polovice...

Fanúšikovia 18.4.2024

Fanúšikovia | Počas prestávky ligových zápasov prichádza Pepsi trefa

AS Trenčín prináša v spolupráci s partnerom pitného režimu klubu novú...

ASTV 16.4.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac marec

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa