Fanúšikovia 4.3.2024

Akadémia | Máme za sebou prvé Brankárske prázdniny

AS Trenčín pripravil vo februári prvý ročník "Brankárskych prázdnin". Na ihriskách This is my sen Academy sa v priebehu jarného prázdninového voľna uskutočnili špeciálne zamerané tréningové jednotky. Nádejných brankárov viedli tréneri klubovej akadémie Ondrej Bednár a Erik Feriančik. Tento brankársky event nebol prvým a ani posledným projektom našej AS Trenčín Goalkeeper Academy.

Súčasťou tohto kempu boli nielen tréningové jednotky, ale aj rôzne cvičenia a súťaže, ktoré pomáhajú mladým brankárom rozvíjať ich schopnosti a zručnosti. Pod dohľadom skúsených trénerov mali možnosť zdokonaliť svoju techniku, zlepšiť reflexiu a posilniť fyzickú kondíciu. 

Jedným z hlavných cieľov tohto podujatia bolo nielen poskytnúť futbalový tréning na najvyššej úrovni, ale aj vytvoriť motiváciu u brankárov. Veď práve niekto z návštevníkov kempu sa môže stať budúcou hviezdou. AS Trenčín okrem úspešnej akadémie neustále investuje do rozvoja talentovaných hráčov aj takýmto spôsobom. 

"Prvý ročník nášho brankárskeho kempu hodnotím pozitívne. S mladými brankármi sme odtrénovali osem tréningových jednotiek, zúčastnili sme sa tréningu A-mužstva a navštívili nový štadión. Deti mali možnosť osobne stretnúť svoje vzory," povedal tréner Ondrej Bednár a pokračoval: "Tréningy boli zamerané na základné brankárske zručnosti, ako postoj a techniku chytania, ale aj na techniku chytania v stoji a páde. Taktiež na situácie jedna na jedna. Chlapci ukázali kvalitu a chuť na sebe pracovať. Verím, že čas strávený na našom kempe si všetci užili, naučili sa novým veciam a v budúcnosti sa opäť stretneme." 

Fotogaléria

               
 
Autor: astn
Rozpis zápasov
1:2 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
18:00 Skalica
NIKÉ LIGA, 29. kolo, 27.4.2024
MFK Skalica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 26.4.2024

Bariš | Čaká nás nepríjemné mužstvo s dobrou obranou

Mužstvo pod vedením trénera Iliju Stolicu čaká tento víkend 7. kolo nadstavbovej časti...

ASTV 24.4.2024

Akadémia | Gatorade hráčom mesiaca Nicolas Nižňanský

Gatorade hráčom mesiaca mládežníckej akadémie AS Trenčín sa stal Nicolas Nižňanský z...

ASTV 23.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti FC Spartak Trnava

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti FC Spartak Trnava (2:2).

ASTV 22.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti FC Petržalka

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti FC Petržalka (1:0).

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa