Zápasy - archiv 11.9.2010

Zdolali sme aj vzdorujúcu rezervu Ružomberka

AS Trenčín – MFK Ružomberok „B“ 3:1 (2:1)

Zverenci trénerského tria Guľa – Zimen – Hodál doviedli svojich zverencov k ďalšiemu úspechu, keď v domácom prostredí zdolali vzdorujúcu rezervu Ružomberka 3:1 (2:1). Mužstvo sa dokázalo vysporiadať aj s absenciou kanoniera Davida Depetrisa, ktorý odcestoval domov do Argentíny na pohreb mamy.

Hneď v úvodnej minúte sa do dobrej streleckej príležitosti dostal najlepší hráč hostí Lovás, ale Volešák bol pripravený. Na opačnej strane poslal Mazán loptu na Adiho, no ten minul. Už o pár momentov neskôr sme predviedli možno najkrajšiu akciu celého stretnutia. Lopta sa od Mazána, cez Báeza dostala na ľavú stranu k Holúbekovi, ktorý poslal skvelý prudký center do šestnástky a prvý menovaný, Mazán, loptu už iba doklepol do siete. Následne autor gólu po spolupráci s Adim mieril krížnou strelou tesne vedľa. V 23. min poslal loptu spoza šestnástky do horného rohu súperovej brány Hlohovský, ale Hrdlička sa stačil presunúť a po jeho zákroku nasledoval rohový kop. Po necelej polhodine hry bolo vyrovnané. Loptu z priameho kopu dostal do siete Jurč. Už o necelých desať minút sa však zaskvel Hlohovský. Priamy kop z hranice pokutového územia poslal priamo do šibenice – 2:1. Hostia mohli ešte pred prestávkou vyrovnať, ale po krídelnej akcii boli v pokutovom území nepresní.

Už v 51. min stretnutia zatočil center zo štandardnej situácie do šestnástky súpera Horváth a Kleščík upravil na 3:1. Následne Hoferica knokautoval Báeza, za čo putoval pod sprchy. Hostia sa po vylúčení stiahli na svoju polovicu a zápas sa už iba dohrával. Skóre mohol zmeniť Hlohovský, ktorý postupoval sám na súperovho brankára, no trafil iba vybiehajúceho Hrdličku. Volešáka vystrašilo už iba Čögleyove zblokovanie súperovej strely z diaľky, keď loptu zastavilo brvno. Na trávniku sa po dlhej pauze objavil aj Salinas a v poslednej polhodine ukázal zopár dravých prienikov. Skóre stretnutia sa ale už nezmenilo.

AS Trenčín – MFK Ružomberok „B“ 3:1 (2:1)

Góly: 10. Mazán, 36. Hlohovský, 51. Kleščík - 28. Jurč

Žlté karty: 44. Ševela

Červené karty: 53. Hoferica (Ružomberok)

Domáci: Volešák - Čögley, Ševela, Kleščík, Valla (66. Salinas) - Báez - Mazán (83. P. Mišák), V. Horváth, Holúbek (78. Peciar) - Hlohovský - Adi

Hostia: Hrdlička - Kováč, Gejdoš, Jurč, Radič - Greššák - Kotora (79. Janso), Shaqiri, Nagy (66. Lupták), Hoferica - Lovás (53. J. Oravec)

Rozhodovali: Vlčej - Vorel, Jenčura

Divákov: 972

Autor: mg
Rozpis zápasov
NIKÉ LIGA, 24. kolo, 16.3.2024
AS Trenčín - MFK Skalica
15:00 Banská Bystrica
NIKÉ LIGA, 25. kolo, 30.3.2024
MFK Dukla Banská Bystrica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 29.3.2024

Gong | Musíme ďalej tvrdo pracovať a ťahať za jeden povraz

Naše mužstvo pod taktovkou trénera Iliju Stolicu čaká po reprezentačnej prestávke...

ASTV 28.3.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite...

ASTV 22.3.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov.

ASTV 21.3.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa