Aktuality - archiv 5.10.2010

Už tri zápasy bez inkasovaného gólu

Tomáš Peciar: "V minulosti sme mávali v niektorých zápasoch množstvo šancí, no góly nepadali. Teraz nám stačí na víťazstvo aj jedna"

Od Trenčanov sa na pôde posledného tímu tabuľky čakala dominancia a možno aj gólové hody, opak však bol pravdou. Šaľa bola vyrovnaným súperom a po prvom polčas mohla dokonca vyhrávať. Obrana AS na čele s brankárom Milošom Volešákom napokon gól nepripustila. Naopak, skórovať sa po jednej z mála našich šancí podarilo Fanendovi Adimu. O pocitoch zo zápasu sme sa porozprávali s urasteným obrancom a jednou z kľúčových postáv zápasu Tomášom Peciarom.

Peciar je stabilným členom obrany mužstva, ktoré neinkasovalo už tri zápasy po sebe. AS v 11. kolách dostalo navyše len štyri góly. "Bol to náročný zápas na ťažkom teréne. Šaľa nehrala zle, ako by sa možno zdalo podľa tabuľky. Nastúpila útočnejšie, ako mužstvá, s ktorými sme sa doteraz stretli. Chýba im však strelecké šťastie. Na druhej strane sme to ale dobre uhrali vzadu," vrátil sa k zápasu urastený obranca.

Podľa starej pravdy tím preveria skôr ťažké zápasy a práve na takéto vlani Trenčín častými remízami doplatil. Preto sme sa bojnického rodáka spýtali, či vydretú výhru berie ako šťastie alebo dielo zužitkovaných skúseností. "V minulosti sme mávali v niektorých zápasoch množstvo šancí, no góly nepadali. Teraz sme na tom dobre v tom, že aj jedna šanca nám stačí na víťazstvo."

AS čaká pre reprezentačnú prestávku najbližší zápas až o týždeň. Okrem tréningov je na programe aj modelovaný súboj s "devätnástkou" a príprava na najbližšieho súpera zo Senca. Vo vybavovaní je aj prípravný zápas. V tomto zápase bude chýbať posledný úspešný strelec, vykartovaný Adi. "Máme aj iných strelcov, najmä Depetrisa s famóznou formou. No myslím, že v tíme je viacero hráčov, ktorí sú schopní dať gól, takže Fanendovej neúčasti sa neobávam," povedal Peciar, ktorý tiež prezradil, že v šatni už padajú slova aj o najbližšom pohárovom súperovi. "Spomína sa aj Slovan, ale teraz sa pripravujeme výhradne na Senec."

Autor: rn
Rozpis zápasov
1:2 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
18:00 Skalica
NIKÉ LIGA, 29. kolo, 27.4.2024
MFK Skalica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 23.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti FC Spartak Trnava

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti FC Spartak Trnava (2:2).

ASTV 22.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti FC Petržalka

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti FC Petržalka (1:0).

Fotogalérie 21.4.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti FC Košice

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 6. kola nadstavby Niké ligy proti FC Košice (1:2).

A-tím 21.4.2024

Kozlovský | Neviem, čo na to povedať

Po víťaznom zápase proti Zlatým Moravciam prišla domáca prehra proti FC Košice. Zverencom trénera Iliju...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa