Zápasy - archiv 18.3.2011

Po ťažkom boji opäť tri cenné body

AS Trenčín – FK Slovan Duslo Šaľa 2:1 (0:1)

AS Trenčín si pripísal do tabuľky I. ligy ďalšie tri body. V domácom prostredí zdolal Slovan Duslo Šaľa 2:1 (0:1) napriek tomu, že vyrovnanie jednogólového vedenia hostí prišlo po viac ako hodine hry.

Stretnutie začalo nečakane. Šaľa bojujúca o záchranu v druhej najvyššej súťaži si vybojovala rohové kopy. V prvom prípade gól Mukalengu pre postavenie mimo hry ešte neplatil, ale už po necelej štvrťhodine hry Mihálik hlavou otvoril skóre stretnutia. Minúty pribúdali a očakávaný tlak AS neprichádzal. Hostia pozorne bránili hlboko na vlastnej polovici a držali tesné vedenie. Prvé šance prišli až po polhodine hry. Mazán vybojoval loptu pri bránkovej čiare, ale centrovaná lopta neskončila v sieti. V 41. min Depetris posunul loptu v pokutovom území na Mondeka, no ten pálil nad bránu. Gólom sa neskončil ani závar v záverečnej minúte prvého polčasu a šance Štefánika, Mondeka a Depetrisa.

Druhý polčas začal jednoznačnou prevahou našich. V 58. min potiahol akciu Báez, Malec predĺžil na Depetrisa, ale jeho strelu zblokovala obrana hostí. O pár minút neskôr zabojoval aktívny Báez, na hranici šestnástky našiel Salinasa, no jeho strela letela mimo. V 67. min "železný muž" stredu poľa AS už dotiahol akciu do úspešného konca. Pred bránou urobil šikovnú otočku a pohotovo vyrovnal. Už o päť minút neskôr mohol poslať svoj tím do vedenia Malec, ale v koncovke sa nepresadil. Hneď nato si vypýtal ten istý hráč faul na hranici šestnástky. K lopte sa postavil Salinas. Jeho strela za chrbát hosťujúceho brankára ešte neprešla, ale dorážka Ševelu už skončila za bránkovou čiarou. V závere stretnutia vyčaroval pekný priamy kop Štefánik, ale lopta v sieti neskončila.

AS Trenčín – FK Slovan Duslo Šaľa 2:1 (0:1)

Góly: 67. Báez, 72. Ševela – 12. Mihálik

Žlté karty: 66. Kleščík – 51. Zajac, 60. Devečka, 72. Konopásek

Domáci: Volešák – Čögley (90. Holúbek), Kleščík, Ševela, Valla – Báez – Mazán, Štefánik, Mondek (46. Malec) – Salinas (76. Godál) – Depetris

Hostia: Kolmokov – Jakubička, Mihálik, Čirik, Devečka – Toporčák (84. Takács), Konopásek, O. Lancz, M. Jurkemik, Zajac (81. Dos Tulio) – Mukalenga (62. Fljaško)

Rozhodovali: Molitoris – Rendko, Kubica

Divákov: 864

Autor: mg
Rozpis zápasov
1:2 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
18:00 Skalica
NIKÉ LIGA, 29. kolo, 27.4.2024
MFK Skalica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
A-tím 19.4.2024

Niké liga | Domáca prehra proti Košiciam

Zverenci trénera Iliju Stolicu prehrali v šiestom zápase nadstavbe Niké ligy na domácom trávniku...

ASTV 18.4.2024

Kupusovič | Musíme nadviazať na výkon z predošlého zápasu

Náš tím spod Čákovho hradu čaká koncom týždňa vstup do druhej polovice...

Fanúšikovia 18.4.2024

Fanúšikovia | Počas prestávky ligových zápasov prichádza Pepsi trefa

AS Trenčín prináša v spolupráci s partnerom pitného režimu klubu novú...

ASTV 16.4.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac marec

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa