Zápasy - archiv 28.8.2011

V Trnave sme siahali minimálne na bod

Spartak Trnava - AS Trenčín 1:0 (1:0)

Len nepremenené šance nás pripravili o bodový zisk na ihrisku Spartaka Trnava. Zverenci trénera Adriána Guľu podľahli na ihrisku Antona Malatinského 0:1 (0:1), ale najmä v druhom polčase si vypracovali množstvo gólových príležitostí. O výsledku stretnutia napokon rozhodol prísne nariadený pokutový kop, ktorý premenil skúsený Miroslav Karhan.

Po štvrtkovom pohárovom zápase nastali v Trnave určité korektúry a to nielen v zostave, ale najmä v hľadisku trnavského štadióna. Riedko zaplnené tribúny videli od začiatku svižný behavý futbal z oboch strán. V trnavskej zostave na rozdiel od pohárového zápasu nastúpili proti AS od začiatku Diallo, v zálohe Procházka a na hrote už uzdravený Koro Kone. Prvú vážnejšiu šancu zápasu si vytvorili v 19. min domáci a to konkrétne po Hanzelovom centri z ľavej strany. Oravec hlavičkou len tesne minul. O minútu neskôr sa v našej šestnástke dobre zorientoval Oravec, ktorý priťukol nabiehajúcemu Procházkovi, ale ten z hranice šestnástky vystrelil vysoko nad bránu. V 34. min sme kopali z pravej strany priamy kop. Gólman Raška musel po polocentri - polostrele ukázať svoje umenie. V 35. min odpískal rozhodca Vlk pokutový kop po faule Čögleya na Oravca. K lopte sa postavil Karhan a s prehľadom otvoril skóre duelu - 1:0. V 44. min mal Mazán na kopačke vyrovnanie. Po spätnej prihrávke Godála však nechal vyniknúť Rašku.

Trnavčania chceli svoj náskok zvýšiť hneď na začiatku druhého polčasu. Najbližšie k tomu boli v 50. min, po centri Karhana z ľavej strany, ale hosťujúci zadák Kleščík vyhlavičkoval loptu na rohový kop. Potom už nasledovali momenty AS, ktoré bolo minimálne v druhej polovici stretnutia lepším mužstvom. V 57. min po ľavej strane prešprintoval Čarnotu rýchly Peltier, jeho center prešiel vo vzduchu Raškovými rukavicami, ale Salinas nedokázal potrestať chybu gólmana a loptu z päťky kopol vysoko nad. V 69. min mohol Spartak pridať upokojujúci druhý gól. V strede poľa vybojoval loptu Kaščák, posunul Procházkovi, ktorý vysnul šprintujúceho Tomačeka. Jeho prízemný center na nabiehajúceho Bicáka najprv prešiel popod padajúceho Volešáka, následne sa lopta dostala k Procházkovi, ktorý však zaváhal. V 74. min nepríjemne skákajúca strela Salinasa neprekvapila gólmana domácich. V 82. min si Trnavčania opäť koledovali o gól. Rohový kop Hlohovského prešiel celým územím päťky a dobiehajúci hráči Malec, Depetris a ani kĺzajúci sa Mazán na loptu nedočiahli. Záver zápasu bol veľmi dramatický. Šancu mal ešte Malec, ale na jednogólovom víťazstve domácich sa už nič nezmenilo.

Spartak Trnava - AS Trenčín 1:0 (1:0)

Góly: 36. Karhan (11 m)

Žlté karty: 38. Bicák - 35. Čögley, 79. Štefánik, 85. Báez

Domáci: Raška - P. Čarnota, Koubský, Diallo, Ľ. Hanzel - R. Procházka, Karhan, M. Kaščák, Bicák - Koro Kone (66. J. Petráš), T. Oravec (56. Tomaček)

Hostia: Volešák - Godál, Kleščík, Ševela, Čögley - Báez - Mazán (63. Horváth), Štefánik (82. Malec), Salinas, Peltier (63. Hlohovský) - Depetris

Rozhodovali: Vlk - Chládek, E. Weiss

Divákov: 3125

Autor: sita, mg
Rozpis zápasov
4:0 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 27. kolo, 13.4.2024
AS Trenčín - FC ViOn Zlaté Moravce
17:30 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 18.4.2024

Kupusovič | Musíme nadviazať na výkon z predošlého zápasu

Náš tím spod Čákovho hradu čaká koncom týždňa vstup do druhej polovice...

Fanúšikovia 18.4.2024

Fanúšikovia | Počas prestávky ligových zápasov prichádza Pepsi trefa

AS Trenčín prináša v spolupráci s partnerom pitného režimu klubu novú...

ASTV 16.4.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac marec

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

ASTV 16.4.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca marec

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite si...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa