Zápasy - archiv 28.8.2011

V Trnave sme siahali minimálne na bod

Spartak Trnava - AS Trenčín 1:0 (1:0)

Len nepremenené šance nás pripravili o bodový zisk na ihrisku Spartaka Trnava. Zverenci trénera Adriána Guľu podľahli na ihrisku Antona Malatinského 0:1 (0:1), ale najmä v druhom polčase si vypracovali množstvo gólových príležitostí. O výsledku stretnutia napokon rozhodol prísne nariadený pokutový kop, ktorý premenil skúsený Miroslav Karhan.

Po štvrtkovom pohárovom zápase nastali v Trnave určité korektúry a to nielen v zostave, ale najmä v hľadisku trnavského štadióna. Riedko zaplnené tribúny videli od začiatku svižný behavý futbal z oboch strán. V trnavskej zostave na rozdiel od pohárového zápasu nastúpili proti AS od začiatku Diallo, v zálohe Procházka a na hrote už uzdravený Koro Kone. Prvú vážnejšiu šancu zápasu si vytvorili v 19. min domáci a to konkrétne po Hanzelovom centri z ľavej strany. Oravec hlavičkou len tesne minul. O minútu neskôr sa v našej šestnástke dobre zorientoval Oravec, ktorý priťukol nabiehajúcemu Procházkovi, ale ten z hranice šestnástky vystrelil vysoko nad bránu. V 34. min sme kopali z pravej strany priamy kop. Gólman Raška musel po polocentri - polostrele ukázať svoje umenie. V 35. min odpískal rozhodca Vlk pokutový kop po faule Čögleya na Oravca. K lopte sa postavil Karhan a s prehľadom otvoril skóre duelu - 1:0. V 44. min mal Mazán na kopačke vyrovnanie. Po spätnej prihrávke Godála však nechal vyniknúť Rašku.

Trnavčania chceli svoj náskok zvýšiť hneď na začiatku druhého polčasu. Najbližšie k tomu boli v 50. min, po centri Karhana z ľavej strany, ale hosťujúci zadák Kleščík vyhlavičkoval loptu na rohový kop. Potom už nasledovali momenty AS, ktoré bolo minimálne v druhej polovici stretnutia lepším mužstvom. V 57. min po ľavej strane prešprintoval Čarnotu rýchly Peltier, jeho center prešiel vo vzduchu Raškovými rukavicami, ale Salinas nedokázal potrestať chybu gólmana a loptu z päťky kopol vysoko nad. V 69. min mohol Spartak pridať upokojujúci druhý gól. V strede poľa vybojoval loptu Kaščák, posunul Procházkovi, ktorý vysnul šprintujúceho Tomačeka. Jeho prízemný center na nabiehajúceho Bicáka najprv prešiel popod padajúceho Volešáka, následne sa lopta dostala k Procházkovi, ktorý však zaváhal. V 74. min nepríjemne skákajúca strela Salinasa neprekvapila gólmana domácich. V 82. min si Trnavčania opäť koledovali o gól. Rohový kop Hlohovského prešiel celým územím päťky a dobiehajúci hráči Malec, Depetris a ani kĺzajúci sa Mazán na loptu nedočiahli. Záver zápasu bol veľmi dramatický. Šancu mal ešte Malec, ale na jednogólovom víťazstve domácich sa už nič nezmenilo.

Spartak Trnava - AS Trenčín 1:0 (1:0)

Góly: 36. Karhan (11 m)

Žlté karty: 38. Bicák - 35. Čögley, 79. Štefánik, 85. Báez

Domáci: Raška - P. Čarnota, Koubský, Diallo, Ľ. Hanzel - R. Procházka, Karhan, M. Kaščák, Bicák - Koro Kone (66. J. Petráš), T. Oravec (56. Tomaček)

Hostia: Volešák - Godál, Kleščík, Ševela, Čögley - Báez - Mazán (63. Horváth), Štefánik (82. Malec), Salinas, Peltier (63. Hlohovský) - Depetris

Rozhodovali: Vlk - Chládek, E. Weiss

Divákov: 3125

Autor: sita, mg
Rozpis zápasov
NIKÉ LIGA, 24. kolo, 16.3.2024
AS Trenčín - MFK Skalica
15:00 Banská Bystrica
NIKÉ LIGA, 25. kolo, 30.3.2024
MFK Dukla Banská Bystrica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 17.3.2024

Bondarenko | V zápase nám chýbala energia, ktorá by nám pomohla vyhrať

Náš tím sa v 2. kole nadstavbovej časti skupiny o udržanie predstavil...

ASTV 16.3.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu Niké ligy proti MFK Skalica

ASTV vám prináša zostrih z nadstavbovej časti Niké ligy proti MFK Skalica (1:3).

ASTV 16.3.2024

ASTV | Tlačová konferencia po zápase Niké ligy proti MFK Skalica

ASTV vám prináša tlačovú konferenciu po zápase nadstavbovej časti Niké ligy...

A-tím 16.3.2024

Niké liga | Domáca prehra proti Skalici

Zverenci trénera Iliju Stolicu prehrali v zápase nadstavby Niké ligy proti MFK Skalica 1:3, keď o...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  www.tcld.net  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  https://www.tcld.net/  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  bahis