Zápasy - archiv 20.1.2012

Na záver sústredenia prehra s Karvinou

MFK OKD Karviná – AS Trenčín 2:1 (0:1)

AS Trenčín prehral po prvý raz v zimnom prípravnom období. Zverenci trénera Adriána Guľu nestačili v sobotu predpoludním na štvrtý tím druhej najvyššej českej súťaže MFK OKD Karviná, ktorému podľahli na umelej tráve v Luhačoviciach 1:2 (1:0). Zaujímavosťou je, že na súpiske ambiciózneho severomoravského tímu je bývalý český reprezentant René Bolf a jedným zo strelcov OKD bola bývalá opora Žiliny Admir Vladavič. Ďalšia dvojica prípravných zápasov čaká AS v utorok, keď sa na Sihoti predstaví prvoligové 1. FC Slovácko (14.00 a 16.00).

Stretnutie sme začali aktívnejšie a súpera sme dostali pod tlak. Karviná hrozila najmä z protiútokov. Z dvadsiatich metrov to najskôr vyskúšal Štefánik, ale tesne minul. Následne sa k odrazenej lopte dostal Peltier, no skúsený Kafka jeho strelu vyrazil na roh. Aktívne hral aj Depetris, ktorý sa pohyboval na hranici postavenia mimo hry. Pri prvom pokuse o nábeh za chrbát súperovej obrany ho zastavil čiarový rozhodca, no v druhom prípade si náš útočník nabehol z hĺbky poľa a bez problémov skóroval.

Pred nástupom na druhý polčas prišli zmeny v zostave, ktoré pomohli viac súperovi. Už v 51. min si na zadnú žrď nabehol Vladavič a krížnou strelou vyrovnal. Z hranice šestnástky poslal loptu tesne vedľa náš Horváth. Ten istý hráč poslal loptu desať minút pred záverečným hvizdom do siete, ale gól pre ofsajd neplatil. O víťazstve AS mohol rozhodnúť Hlohovský. Najskôr však mieril do stredu brány a strelu mieriacu do pravého horného rohu vytlačil striedajúci brankár Karvinej na rohový kop. V 85. min zostal na opačnej strane voľný v šestnástke Ciku a našu nedôslednosť potrestal gólom – 1:2. V závere sa ešte vyznamenal Šemrinec.

MFK OKD Karviná – AS Trenčín 2:1 (0:1)

Góly: 51. Vladavič, 85. Ciku - 33. Depetris

Domáci: Kafka (46. Hájek) - Hrtánek, Mráz, Cverna, Hoffmann - Bartozel (46. Ciku), Motyčka, Bartošák, Vladavič - Fulnek, Legierski

Hostia: Volešák (46. Šemrinec) – Godál (46. Čögley), Kleščík (65. Ramón), Diakite (75. Holúbek), Radovanovič – Báez – Hlohovský, Štefánik, Peltier (58. Mondek) – Salinas (46. Horváth) – Depetris (73. Štyvar)

Autor: mg
Rozpis zápasov
1:2 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
18:00 Skalica
NIKÉ LIGA, 29. kolo, 27.4.2024
MFK Skalica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 23.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti FC Spartak Trnava

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti FC Spartak Trnava (2:2).

ASTV 22.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti FC Petržalka

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti FC Petržalka (1:0).

Fotogalérie 21.4.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti FC Košice

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 6. kola nadstavby Niké ligy proti FC Košice (1:2).

A-tím 21.4.2024

Kozlovský | Neviem, čo na to povedať

Po víťaznom zápase proti Zlatým Moravciam prišla domáca prehra proti FC Košice. Zverencom trénera Iliju...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa