Aktuality - archiv 12.3.2012

McDonald´s novým partnerom AS Trenčín

Igor Schlesinger: „McDonald´s sa v rámci spolupráce s AS Trenčín zameria najmä na mládežnícky futbal“

Jedna z najznámejších svetových značiek McDonald´s sa stala novým partnerom klubu AS Trenčín. Profitovať z tejto spolupráce však bude nielen samotný klub, ale aj jeho fanúšikovia.

„Dlhodobo sa zapájame do mnohých charitatívnych aktivít a projektov, ktoré podporujú masové športovanie detí a mladých ľudí. O podpore športových aktivít  aj priamo v regiónoch Slovenska svedčí rodiaca sa spolupráca trenčianskej reštaurácie McDonald´s s futbalovým klubom,“ povedala riaditeľka pre komunikáciu Drahomíra Jiráková. Spolupráca sa týka aj charitatívnej akcie Hviezdy deťom.

Spolupráca medzi McDonald´s a AS Trenčín je uzatvorená na dlhšie obdobie. „Sme radi, že sa nám podarilo získať tak zaujímavú značku medzi našich partnerov. McDonald´s je veľkým podporovateľom športu vo svete. V rámci spolupráce s AS Trenčín sa zameria najmä na mládežnícky futbal,“ povedal marketingový manažér klubu Igor Schlesinger. „Za touto spoluprácou vidíme obrovskú príležitosť pre obe značky, ktoré dnes spojili svoje mená tak, aby priniesli hodnotu pre deti a fanúšikov AS Trenčín.“

Pre fanúšikov zľavnené menu po predložení vstupenky

Čoskoro si každý fanúšik AS môže vychutnať svoje „AS Trenčín menu“, ktoré dostanete za zvýhodnenú cenu. Je určené pre celú rodinu, keďže obsahuje kombináciu Happy Meal a akéhokoľvek menu. Druhá akcia sa týka účastníkov našich domácich zápasov. Po predložení vstupenky dostane jej majiteľ zvýhodnené menu. Tretím bonusom spolupráce nášho klubu a McDonald´s je akékoľvek McMenu zadarmo pre účastníkov našich prestávkových súťaží. Zľava sa zatiaľ vzťahuje iba na prevádzku pri OC Laugaricio, ale je predpoklad rozšírenia aj do prevádzky v Prievidzi.

McDonald´s podporuje žiacke futbalové talenty

McDonald´s Slovakia podporuje aj žiacke futbalové talenty. Konkrétnym príkladom je už 14. ročník majstrovstiev Slovenska v minifutbale žiakov McDonald´s Cup, ktoré organizuje Ministerstvo školstva, vedy, výskumu a športu SR spoločne so Slovenským futbalovým zväzom. Generálnym partnerom podujatia je McDonald´s. Popularitu McDonald´s Cupu medzi najmenšími futbalistami dokazuje 802 zapojených základných škôl z celého Slovenska.

Autor: mg
Rozpis zápasov
1:2 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
18:00 Skalica
NIKÉ LIGA, 29. kolo, 27.4.2024
MFK Skalica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 20.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu Niké ligy proti FC Košice

ASTV vám prináša zostrih z nadstavbovej časti Niké ligy proti FC Košice (1:2).

ASTV 20.4.2024

ASTV | Tlačová konferencia po zápase Niké ligy proti FC Košice

ASTV vám prináša tlačovú konferenciu po zápase nadstavbovej časti Niké ligy...

A-tím 19.4.2024

Niké liga | Domáca prehra proti Košiciam

Zverenci trénera Iliju Stolicu prehrali v šiestom zápase nadstavbe Niké ligy na domácom trávniku...

ASTV 18.4.2024

Kupusovič | Musíme nadviazať na výkon z predošlého zápasu

Náš tím spod Čákovho hradu čaká koncom týždňa vstup do druhej polovice...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa