Zápasy - archiv 19.6.2012

Po dobrom prvom polčase prehra so Slovanom

Slovan Bratislava - AS Trenčín 2:0 (1:0)

V úvodnom prípravnom zápase pred štartom nového ročníka Corgoň ligy sme prehrali na ihrisku Slovana Bratislava 0:2 (0:1). Góly sme inkasovali hneď v úvode a potom v závere zápasu. V prvej polovici stretnutia sme mali viac z hry. Po vystriedaní v polovici súboja sa dostal do viacerých šancí súper. Ďalší prípravný zápas odohráme v utorok v rámci sústredenia v Rakúsku proti Wiener Neudstadt.

Hneď v úvodnej minúte sa za chrbát obrany dostal Šebo a otvoril skóre stretnutia. V nasledujúcom priebehu prvého polčasu sme prebrali iniciatívu, ale strela z kopačky Mazana skončila len na bočnej sieti. V 13. min chyboval Ramón. Hlohovský centroval na Šeba, no ten nemieril presne. Po necelej polhodine hry mieril Grendel pod brvno, ale Volešák loptu vytlačil na roh. O chvíľu neskôr poslal Ramón loptu za chrbát obrany Slovana na Díaza. Ten však v dobrej pozícii minul. Následne prišiel gól Štyvara, ale pre postavenie mimo hry neplatil. Ďalšiu dobrú šancu mal Lobotka, no v dobrej pozícii v šestnástke prestrelil bránu.

V úvode druhého polčasu zasiahol Šemrinec pred Arreolom. V 55. min nastrelil Milinkovič z hranice šestnástky pravú žrď brány striedajúceho Šemrinca. V 65. min spadol v šestnástke Kuzma po súboji s Kleščíkom a rozhodca nariadil diskutabilný pokutový kop. Šemrinec však strelu Milinkoviča chytil. V 77. min sa opäť vyznamenal Šemrinec, keď zlikvidoval samostatný únik Arreolu. Desať minút pred záverečným hvizdom zlikvidoval aj nepríjemnú strelu Szarku. V 88. min prišiel na prekvapenie domácich ďalší pokutový kop Slovana. Obradovič nezaváhal a upravil na konečných 2:0 pre domácich.

Slovan Bratislava - AS Trenčín 2:0 (1:0)

Góly: 1. Šebo, 88. Obradovič (11 m)

Domáci: Poláček – Perez (46. Kolčák), Kladrubský (65. Jánošík), Kopúnek, Obradovič – Grendel (46. Bagi), Švec (46. Arreola), Milinkovič (68. Čermák), Hlohovský (60. Kuzma) – Šebo (46. Tawamba), Piroska (46. Szarka)

Hostia: Volešák (46. Šemrinec) – Mondek, Ramón, Godál (46. Kleščík), Mazáň – Baéz (46. Ďuriška) – Pisani (46. Holúbek), Lobotka (46. Štefánik), Díaz (63. Morong), Mazan (63. Nwoba) – Štyvar (46. Depetris)

Rozhodovali: Matúš - Bednár, Cuninka

Divákov: 100

Autor: mg
Rozpis zápasov
1:2 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
18:00 Skalica
NIKÉ LIGA, 29. kolo, 27.4.2024
MFK Skalica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
A-tím 19.4.2024

Niké liga | Domáca prehra proti Košiciam

Zverenci trénera Iliju Stolicu prehrali v šiestom zápase nadstavbe Niké ligy na domácom trávniku...

ASTV 18.4.2024

Kupusovič | Musíme nadviazať na výkon z predošlého zápasu

Náš tím spod Čákovho hradu čaká koncom týždňa vstup do druhej polovice...

Fanúšikovia 18.4.2024

Fanúšikovia | Počas prestávky ligových zápasov prichádza Pepsi trefa

AS Trenčín prináša v spolupráci s partnerom pitného režimu klubu novú...

ASTV 16.4.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac marec

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa