Zápasy - archiv 26.6.2012

Prehra s Wiener Neustadt po nevydarenom druhom polčase

SC Wiener Neustadt - AS Trenčín 3:1 (1:1)

V prvom prípravnom stretnutí v rámci sústredenia v Rakúsku sme prehrali s Wiener Neustadt 1:3 (1:1). Jediný gól AS zaznamenal David Depetris. Po vyrovnanom prvom polčase bol súper v druhej polovici stretnutia lepší, čo potvrdil aj dvoma gólmi.

Stretnutie sa hralo na užšom ihrisku a od úvodu bolo na trávniku množstvo osobných súbojov. Domáci sa zamerali najmä na dlhé pasy a rýchle brejky. V 10. min sa lopta po štandardnej situácii a hlavičke súpera odrazila od hornej žrde Bartalského brány a Tadić už nemal problémy poslať svoj tím do vedenia. Aj po góle sme však mali viac z hry. V polovici prvého polčasu našiel Štefánik na pravej strane Mazana a ten naservíroval gólový center Depetrisovi. Argentínsky strelec poslal loptu z voleja pod brvno. O chvíľu neskôr vyslal krížnu strelu z veľkého uhla Mazan, no lopta sa od vzdialenejšej žrde odrazila von z brány.

V 58. min dostal príliš veľa priestoru na hranici šestnástky Pollhammer a strelou od žrde poslal domácich po druhý raz do vedenia. Následne Bartalský vyrazil strelu mieriacu pod brvno. Niekoľko ďalších našich nepresností súper nepotrestal. Presne nemieril ani bývalý reprezentant Slovenska Hlinka z hranice pokutového územia. Desať minút pred záverečným hvizdom zakončil rýchly brejk súpera Wolf a upravil na rozdiel dvoch gólov. V závere zápasu sa dostal do šance Díaz, ale jeho strelu brankár vyrazil. Na opačnej strane neuspel ešte Tadić sám pred Bartalským.

SC Wiener Neustadt - AS Trenčín 3:1 (1:1)

Góly: 10. Tadič, 57. Pollhammer, 80. Wolf - 18. Depetris

Žlté karty: 67. Baéz

Domáci: Vollnhofer - Berger, Maak, Kral (46. Mimm), Lenko (46. Klapf) - Pollhammer, Freitag (46. Besenlehner), Offenbacher, Wolf - Friesenbichler (46. Besenlehner), Tadić

Hostia: Bartalský - Godál (58. Mondek), Ramón, Kleščík, Holúbek - Báez (75. Lobotka) - Mazan (70. Mazáň), Díaz, Štefánik (58. Poliaček), Frimmel (58. Bashir) - Depetris (85. Malec)

Divákov: 150

Autor: mg
Rozpis zápasov
NIKÉ LIGA, 24. kolo, 16.3.2024
AS Trenčín - MFK Skalica
15:00 Banská Bystrica
NIKÉ LIGA, 25. kolo, 30.3.2024
MFK Dukla Banská Bystrica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 28.3.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite...

ASTV 22.3.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov.

ASTV 21.3.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Fotogalérie 19.3.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti MFK Skalica

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 2. kola nadstavby Niké ligy proti MFK Skalica (1:3).

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa