Zápasy - archiv 4.8.2012

Zlom prišiel po penalte

MFK Košice - AS Trenčín 3:0 (0:0)

AS Trenčín nebodoval na ihriskách súperov ani v druhom ligovom zápase, hoci tomu bol blízko. Na štadióne Lokomotívy v Čermeli držal s MFK Košice remízu až do polovice druhého polčasu. V 72. min však prišiel pokutový kop a ten rozhodol o osude stretnutia. Košice napokon vyhrali hladko 3:0 (0:0).

Po opatrnom začiatku sme boli aktívnejší. Naše snaženie zakončoval najmä Depetris a jeho volej z 19. min poriadne preveril pripraveného Tofiloského. Volešáka na druhej strane vyskúšal ako prvý Sekulič až v 25. min. Potom hra opäť stratila na atraktivite a o aký-taký vzruch sa postarali iba domáci centrami, s ktorými si však Volešák poradil. 

Po prestávke začalo opäť lepšie AS, ale šance neprichádzali. Postupne sa hra vyrovnala. V 68. min sa do obrovskej príležitosti dostal Depetris, no mieril vedľa. Na druhej strane sa v 72. min ocitol na zemi Viazanko, Hracho síce trochu zaváhal, ale predsa ukázal na biely bod a Novák premenil pokutový kop. Víťazstvo MFK poistil dvoma gólmi Škutka, keď najprv využil Kuzmov rohový kop a v úplnom závere ideálnu prihrávku od Sekuliča.

MFK Košice - AS Trenčín 3:0 (0:0)

Góly: 72. J. Novák (z 11 m), 84. a 90.+ Škutka

Žlté karty: 22. Šinglár, 68. Bašista - 24. Mondek, 65. Baéz, 69. Díaz, 71. Volešák

Domáci: Tofiloski - Viazanko, Kavka, Bašista, Sekulič - Šinglár - J. Novák (80. Gál-Andrezly), K. Kuzma, Karaš (65. Ostojič), U. Matič (65. Bukata) - Škutka

Hostia: Volešák - Mondek (82. Malec), Godál, Kleščík, Mazáň - Baéz (89. Čentéš) - Mazan, I. Díaz, S. Štefánik, Holúbek - Depetris

Rozhodovali: Hracho - Chládek, Vindi

Divákov: 1450

Povedali po zápase:
Ján Kozák (tréner Košíc): "Bolo to veľmi dobré stretnutie. Od Trenčína sme tento štýl očakávali, je vidieť, že výborne pracujú s mladými hráčmi. S loptou bol súper silnejší, často nás v strede poľa vyšachoval. Cez prestávku som chlapcom povedal, že toto nemôžu vydržať, ešte pätnásť minút hrali svoju hru, no my sme sa presadili strelecky a zaslúžene sme zvíťazili." 

Adrián Guľa (tréner Trenčína): "Videli sme výborné stretnutie dvoch mužstiev, ktoré chceli hrať futbal. V druhom polčase sme pokračovali v našej technickej hre, avšak paradoxne po našej brutálnej šanci sme následne z rýchleho protiútoku inkasovali po pokutovom kope. V závere sme hrali vabank, z toho vyplynuli ďalšie dva góly v našej sieti. Je to pre nás kruté, ale chlapci musia dať hlavy hore."

Autor: sita, mg
Rozpis zápasov
1:2 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
18:00 Skalica
NIKÉ LIGA, 29. kolo, 27.4.2024
MFK Skalica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 24.4.2024

Akadémia | Gatorade hráčom mesiaca Nicolas Nižňanský

Gatorade hráčom mesiaca mládežníckej akadémie AS Trenčín sa stal Nicolas Nižňanský z...

ASTV 23.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti FC Spartak Trnava

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti FC Spartak Trnava (2:2).

ASTV 22.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti FC Petržalka

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti FC Petržalka (1:0).

Fotogalérie 21.4.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti FC Košice

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 6. kola nadstavby Niké ligy proti FC Košice (1:2).

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa