Zápasy - archiv 20.10.2012

Po nepremenených šanciach domáca remíza s Duklou

AS Trenčín - FK Dukla Banská Bystrica 1:1 (1:0)

Zverenci trénera Adriána Guľu remizovali na domácom ihrisku s Duklou Banská Bystrica 1:1 (1:0). Premiérový gól v drese AS zaznamenal Iván Díaz.

Po opatrnom úvode prišla ako prvá šanca AS. Z pravej strany zacentroval Godál, ale hlavička Depetrisa mierila tesne vedľa pravej žrde. O chvíľu neskôr sa po štandardnej situácii dostal k zakončeniu Kleščík. Lopta však skončila opäť mimo brány. V 23. min zápasu si gólový účet v Trenčíne otvoril Díaz, keď hlavou poslal do siete center Štefánika - 1:0. Banská Bystrica pohrozila až päť minút pred odchodom do šatní, no Volešák vyrazil nebezpečnú strelu Ferenčíka z blízka na rohový kop. 

Hneď v úvodných minútach druhého polčasu sme mali dve šance, ale v zakončení sme neboli stopercentní, a Belic napokon nemusel zasahovať. V 56. min poslal center do šestnástky Godál. Depetris ale z piatich metrov hlavičkoval nad bránu. O minútu neskôr zakombinovali Štefánik z Baézom. Lopta sa dostala k Mondekovi, ktorý však po kľučke v šestnástke trafil iba Belica. Následná hlavička Depetrisa išla tesne mimo pravej žrde. Po hodine hry vystrelil z osemnástich metrov Depetris a brankár Dukly loptu iba s námahou vytlačil na roh. V 67. min to skúšal z hranice šestnástky aktívny Mondek, no lopta preletela len vedľa pravej žrde. Hostí sme zatlačili pred pokutové územie, ale prišla jedna rýchla kontra, a bolo vyrovnané. Ferenčík sa po niekoľkých ofsajdových situáciách dostal za chrbát obrany a nezaváhal - 1:1. Nasledoval ďalší tlak AS. V 85. min mohol rozhodnúť Mazan, no hlavičku z piatich metrov poslal celkom mimo. Do siete nespadla ani následná hlavička Depetrisa.

AS Trenčín - FK Dukla Banská Bystrica 1:1 (1:0)

Góly: 23. Díaz - 69. Ferenčík

Žlté karty: 18. Ramón, 26. Štefánik, 73. Čögley - 60. Pančík, 90. Belic

Domáci: Volešák - Godál, Ramón, Kleščík, Čögley (75. Lobotka) - Baéz (83. Mazáň) - Díaz (75. Mazan), Štefánik - Mondek, Depetris, Holúbek

Hostia: Belic - Turňa, Gyömbér, Chrappan, Savič - Hlinka, Považanec - Brašeň, Slančík (55. Rejdovian, 82. Sachňuk), Pančík - Ferenčík (86. Podstavek)

Rozhodovali: Chmura - Vorel, Bobko

Divákov: 2212

Autor: mg
Rozpis zápasov
NIKÉ LIGA, 24. kolo, 16.3.2024
AS Trenčín - MFK Skalica
15:00 Banská Bystrica
NIKÉ LIGA, 25. kolo, 30.3.2024
MFK Dukla Banská Bystrica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 28.3.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite...

ASTV 22.3.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov.

ASTV 21.3.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Fotogalérie 19.3.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti MFK Skalica

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 2. kola nadstavby Niké ligy proti MFK Skalica (1:3).

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa