Zápasy - archiv 18.11.2012

Po excelentnom výkone šestka v sieti Trnavy

AS Trenčín - Spartak Trnava 6:0 (2:0)

Zverenci trénera Adriána Guľu zdolali v zápase 17. kola najvyššej domácej súťaže Spartak Trnava vysoko 6:0 (2:0). AS predviedlo pred skvelým publikom skutočne výnimočný výkon.

Po opatrnom úvode prišiel center z pravej strany a Depetris hlavou poslal svoj tím do vedenia - 1:0. O pár minút neskôr potiahol akciu Mondek, našiel Štefánika, ale Rusov si jeho strelu pomedzi hráčov našiel. V 12. min vystrašil všetkých vrátane Volešáka mladý Schranz. Jeho krížna strela z veľkého uhla len preletela celou šestnástkou. V 16. min predviedol kus svoje futbalovej šikovnosti Štefánik, keď obral o loptu Čvirika, potiahol loptu a Depetrisovi predostrel ako na podnose druhý gól - 2:0. Štefánik sa predviedol aj v 35. min, keď Rusov jeho strelu vyrazil. O chvíľu prišlo vynútené striedanie autora dvoch gólov Depetrisa, ktorého nahradil Adi. Hre nášho mužstva to však neuškodilo.

Úvod druhého polčasu bol opäť pod taktovkou AS. V 49. min si po akcii Štefánika dal vlastný gól Čvirik a už o dve minúty neskôr upravil na rozdiel štyroch gólov Godál. A to ešte nebolo všetko. V 58. min poslal skvelý center do šestnástky Čögley a Adi upravil na 5:0. Napriek vysokému vedeniu sme naďalej kontrolovali hru, hrozili a bavili fanúšikov. Skvelú akciu predviedli Modek s Díazom, ale druhý menovaný mieril tesne vedľa. V 71. min si Kubík urobil z protihráčov štatistov. V pokutovom území obišiel aj brankára, ktorý ho zachytil rukou, penalta z toho však nebola. Desať minút pred záverečným hvizdom mohol dať gól Mondek po hlavičke Adiho, no loptu do siete nedotlačil. Gól si pýtala aj hlavička Adiho o chvíľu neskôr a rovnako hlavička Godála. Prvá však mierila tesne nad a druhá vedľa Rusovej brány. Gól však dal Lobotka, keď sa na hranici pokutového územia uvoľnil Mazan a krásne našiel spoluhráča.

AS Trenčín - Spartak Trnava 6:0 (2:0)

Góly: 4. a 16. Depetris, 49. Čvirik (vl.), 51. Godál, 58. Adi, 88. Lobotka

Žlté karty: 70. Vyskočil

Domáci: Volešák - Godál, Ramón (46. Čögley), Kleščík, Holúbek - Lobotka - Mondek (82. Mazan), Štefánik, Díaz, Kubík - Depetris (37. Adi)

Hostia: Rusov – Habánek (46. Mikinič), Janečka, Čvirik, Bicák (61. Stožický) - Gross, Karhan - Vyskočil, Vlasko, Sabo - Schranz (79. Pavelka)

Rozhodovali: Pavlík - Hrčka, Jankovič

Divákov: 4250

Povedali po zápase:
Adrián Guľa (tréner Trenčína): "Pre takéto chvíle sa nám oplatí robiť futbal. Pred fantastickou diváckou kulisou ukázali naši hráči totálny futbal a o našom výraznom víťazstve rozhodla ich vysoká sebadôvera. V tomto stretnutí mali víťaznú mentalitu. Mužstvo si zápas rozbehlo veľmi dobre, v takejto nálade ho aj dohralo a užilo si tento náročný súboj. Hoci nám vypadli niektorí dôležití hráči, mužstvo ukázalo, že hráme predovšetkým tímovo." 

Pavel Hoftych (tréner Trnavy): "Ťažko sa mi hodnotí tento zápas. Na jeho začiatku sme rýchlo dostali dva góly a hoci sme sa snažili o vyrovnanie, súper už bol na koni a výrazne nám hrozil brejkami i štandardnými situáciami. Verili sme, že do druhého polčasu vstúpime lepšie, ale znova sme dostali rýchle góly a potom to už bolo len o výške skóre. Trenčín nás prevýšil a prakticky do ničoho nepustil. Po zlepšených výkonoch v našich zápasoch počas posledných týždňov je toto pre náš ťažká facka. Nemyslím si však, že by niektorý z našich hráčov nechcel, ale súper bol proste lepší. Navyše na dôležitých postoch sme mali objektívne problémy so zostavou."

 

Autor: mg
Rozpis zápasov
1:2 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
18:00 Skalica
NIKÉ LIGA, 29. kolo, 27.4.2024
MFK Skalica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 23.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti FC Spartak Trnava

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti FC Spartak Trnava (2:2).

ASTV 22.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti FC Petržalka

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti FC Petržalka (1:0).

Fotogalérie 21.4.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti FC Košice

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 6. kola nadstavby Niké ligy proti FC Košice (1:2).

A-tím 21.4.2024

Kozlovský | Neviem, čo na to povedať

Po víťaznom zápase proti Zlatým Moravciam prišla domáca prehra proti FC Košice. Zverencom trénera Iliju...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa