Aktuality - archiv 18.11.2012

Trnave sme nedali šancu, povedal Lobotka

Stanislav Lobotka: „Dobrou hrou sme súperovi nedali žiadnu šancu na odpor“\r\n\r\n

Stanislav Lobotka bol jedným z tých, ktorí sa priamo na ihrisku podieľali na víťazstve so Spartakom Trnava (6:0). Naviac, strelil svoj prvý corgoňligový gól. Hoci chýbal v základnej zostave trénera Adriána Guľu v piatich zápasoch v rade, naskočil na pozíciu Alda Baéza ako skúsený harcovník.

Po troch domácich remízach to prišlo. Odniesla si to Trnava. V zápase pred skvelou kulisou sme zvíťazili rozdielom triedy. Spokojnosť po zápase prejavil aj Stanislav Lobotka. „Ťažko sme mohli niečo podobné očakávať. Predpokladali sme, že to bude oveľa náročnejší zápas. Trnava je síce na chvoste ligy, ale má svoju silu. Dobrou hrou sme však súperovi nedali žiadnu šancu na odpor,“ povedal spokojný Lobotka.

Už v 16. min svietil na svetelnej tabuli dvojgólový náskok. Vstup ako z partesu vlial do žíl ešte viac sebavedomia. „Určite je lepšie, keď sa po niekoľkých minútach dostaneme do vedenia. V nastúpenom trende sme pokračovali ďalej, akoby bol stav bezgólový. Potešili sme divákov aj samých seba. Futbal má prinášať radosť a nám sa to podarilo,“ pokračoval stále iba sedemásťročný stredopoliar.

Bol to práve Stanislav Lobotka, kto uzavrel zápasové skóre. Dve minúty pred naplnením riadneho hracieho času strelil svoj premiérový gól v Corgoň lige. „Peťo Mazan si v strede prebral loptu. Šprintovali sme spolu, pekne mi ju posunul. Gól som už nemohol odmietnuť. Bodaj by mi to padlo znova už o týždeň,“ opísal svoj prvý presný zásah Lobotka.

Ako poznamenal, na veľké oslavy čas nemá. Od úvodu nového týždňa sa začína tvrdá príprava na zápas u lídra. „Priestor si nájdem až po sezóne. Chystáme s chalanmi posedenie. Doma snáď bude dobrý obed,“ zakončil rozhovor rodák z Veľkej Hradnej.

Autor: mj
Rozpis zápasov
NIKÉ LIGA, 24. kolo, 16.3.2024
AS Trenčín - MFK Skalica
15:00 Banská Bystrica
NIKÉ LIGA, 25. kolo, 30.3.2024
MFK Dukla Banská Bystrica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 28.3.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite...

ASTV 22.3.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov.

ASTV 21.3.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Fotogalérie 19.3.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti MFK Skalica

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 2. kola nadstavby Niké ligy proti MFK Skalica (1:3).

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa