Zápasy - archiv 13.4.2013

Aj po zápase v Košiciach jar bez prehry

MFK Košice - AS Trenčín 0:0

Ani v siedmom zápase jarnej časti sezóny sme nenašli premožiteľa. V Čermeli sme v boji o druhú priečku remizovali s domácim MFK Košice 0:0. Na ihrisku sme dominovali aj bez dvojice opôr Františka Kubíka a Fanenda Adiho. Na jar sme už tri zápasy vyhrali a v štyroch sme vybojovali remízu.

Stretnutie v Čermeli sme začali lepšie ako domáci tím. Boli sme technicky lepší a častejšie pri lopte. Viac sa nám darili kombinácie a boli sme väčšou hrozbou pre brankára. V 12. min Holúbek tesne minul bránku Košíc a o tri minúty neskôr jeho hlavička smerovala nad. Až od polovice prvého dejstva sa viac začali osmeľovať domáci a po polhodine hry mali dve veľké šance. Najprv Sekulič prekľučkoval okolo troch hráčov, ale ľavačkou poslal loptu vedľa. Zakrátko O. Diaby po Viazankovej prihrávke pred Volešákom tesne minul jeho bránku.

Druhý polčas sa obrazom hry podobal na prvý. Na začiatku síce Matič dobrou strelou vyskúšal pozornosť Volešáka, ale loptu malo častejšie AS. V 70. min sa Mazáň ocitol vo vyloženej šanci, Ružinský však skvele zasiahol. V 77. min Williamova hlavička smerovala nad košickú bránku. Na druhej strane Matič zopakoval strelu do stredu, s ktorou Volešák nemal žiadny problém. Tri minúty pred koncom sa usiloval strhnúť víťazstvo na našu stranu Holúbek, ale Ružinsky si s jeho pokusom poradil.

MFK Košice - AS Trenčín 0:0

Žlté karty: 32. Mazan, 47. Wililiam, 65. Štefánik

Domáci: Ružinský - Mikuláš Tóth, Ostojič, P. Bašista, Sekulič - P. Kavka (89. Skvašík) - Hovančík - Viazanko (73. K. Diaby), Šinglár (46. Bukata), U. Matič - O. Diaby

Hostia: Volešák - Čögley, Rodríguez da Silva, Bednárik, R. Mazáň - Baéz - Mazan (90. Ďuriška), Štefánik, Lobotka, Holúbek - William (80. Frimmel)

Rozhodovali: Horváth - Slyško, Tomčí

Divákov: 2752

Povedali po zápase:
Ján Kozák (tréner Košíc): "Už pred zápasom som povedal, že ak chceme byť úspešní, musíme podať jeden z naj výkonov. Nepodarilo sa nám to, musíme rešpektovať aj silu súpera. Remíza je spravodlivá, na ťažkom teréne to bol v určitých fázach iba boj. My sme na ňom v priebehu týždňa hrali tri zápasy a chlapcov musím pochváliť za poctivý prístup." 

Adrián Guľa (tréner Trenčína): "Bol to súboj dvoch dobrých mužstiev, ktorý mal solídnu kvalitu. Boli sme kombinačnejší, nebezpečnejší, chýbala nám len efektivita. Po prestávke sa domáci nadýchli a hrozili z nepríjemných situácii. Remíza je spravodlivá. Som spokojný s tým, ako chlapci odohrali tento zápas."

Autor: mg, sita
Rozpis zápasov
NIKÉ LIGA, 24. kolo, 16.3.2024
AS Trenčín - MFK Skalica
15:00 Banská Bystrica
NIKÉ LIGA, 25. kolo, 30.3.2024
MFK Dukla Banská Bystrica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 28.3.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite...

ASTV 22.3.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov.

ASTV 21.3.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Fotogalérie 19.3.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti MFK Skalica

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 2. kola nadstavby Niké ligy proti MFK Skalica (1:3).

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa