Zápasy - archiv 1.8.2013

Po kvalitnom výkone prehra s Giurgiu

AS Trenčín - Astra Giurgiu 1:3 (0:1)

Zverenci trénera Ľuboša Nosického prehrali v prvom zápase tretieho predkola Európskej ligy UEFA proti FC Astra Giurgu 1:3 (0:1). Jediný náš gól zaznamenal Jakub Holúbek.

V úvode stretnutia sme si po centri Čögleya vytvorili tlak v pokutovom území súpera, ale napokon z toho bol iba rohový kop. V 8. min si ale nerozumeli Ramón s Volešákom a Budescu už nemal problém, aby poslal loptu z dvadsiatichpiatich metrov do prázdnej brány. Na opačnej strane hlavičkoval po rohu nebezpečne William. Lopta však minula bránu. Po štvrťhodine hry sa ocitol v gólovej pozícii Mazáň, no center Mondeka neposlal do siete. Po rohu pohrozil aj Ramón. Z ťažkej pozície mieril nad bránu. V 33. min chytil Lung gólovú strelu Adiho. Volešák si musel poradiť s ojedinelou, ale nebezpečnou strelou Matela spoza pokutového územia. 

V úvode druhého polčasu po strele Fataia uplatnil svoj dôraz Tembo a napriek dobrému zákroku Volešáka dal druhý gól. Už v 51. min unikol všetkým Fatai a krížnou strelou upravil na 3:0. Williamovu strelu spoza šestnástky zneškodnil Lung. V 59. min Štefánik pohladil spoza šestnástky brvno súperovej bránky. Zápas sme napriek trojgólovej strate nezabalili. Z obliehania súperovho pokutového územia však gól dlho nepadol. V 79. min uvoľnil William v strede pokutového územia Štefánika, ale jeho strelu skorým vybehnutím zmaril brankár Giurgiu. V 82. min vybojoval loptu striedajúci Malec a Holúbek sám pred Lungom nezaváhal - 1:3. V závere stretnutia neuspel po krížnej strele Čögley a do Rumunska cestujeme s dvojgólovým mankom.

AS Trenčín - Astra Giurgiu 1:3 (0:1)

Góly: 82. Holúbek - 8. Budescu, 49. Tembo, 51. Fatai

Žlté karty: 27. Baéz, 68. Bariš, 88. Ramón - 25. Cristescu, 61. Matel

Červené karty: 90. Bariš po druhej ŽK

Domáci: Volešák - Čögley, Ramón, Kleščík, Mazáň - Baéz (60. Bariš) - Mondek (79. Frimmel), William, Štefánik, Holúbek - Adi (81. Malec)

Hostia: Lung - Matel, Gaman, Ben Youssef, Júnior Morais - Seto, Cristescu (87. Barboianu) - Tembo, Budescu, William Amorim (63. Enache) - Fatai (78. Ivanovski)

Rozhodovali: Dingert - Schiffer, Petersen (všetci Nem.)

Divákov: 4271

Povedali po zápase:
Ľuboš Nosický (tréner Trenčína): "Snažili sme sa svojím štýlom zdolať súpera, ale, žiaľ, nepodarilo sa nám to. Chceli sme si udržať čisté konto, ale ani v tom sme neboli úspešní. Sme smutní z výsledku. Odmenou pre nás všetkých bolo vytlieskanie hráčov napriek dvojgólovej prehre. Za podporu patrí fanúšikom veľká vďaka. V odvete sa pokúsime uhrať čo najlepší výsledok."

Mihai Teja (asistent trénera Astry Giurgiu): "Sme skutočne šťastní, že sme vyhrali na pôde kvalitného súpera. Výsledok ma potešil, ale v odvete musíme byť opatrní. Z oboch strán to bol kvalitný zápas. Mojim hráčom by som chcel pogratulovať k dobrému výsledku. Napriek tomu, odveta je stále otvorená."

Autor: mg
Rozpis zápasov
1:2 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
18:00 Skalica
NIKÉ LIGA, 29. kolo, 27.4.2024
MFK Skalica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 23.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti FC Spartak Trnava

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti FC Spartak Trnava (2:2).

ASTV 22.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti FC Petržalka

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti FC Petržalka (1:0).

Fotogalérie 21.4.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti FC Košice

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 6. kola nadstavby Niké ligy proti FC Košice (1:2).

A-tím 21.4.2024

Kozlovský | Neviem, čo na to povedať

Po víťaznom zápase proti Zlatým Moravciam prišla domáca prehra proti FC Košice. Zverencom trénera Iliju...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa