Aktuality - archiv 6.6.2014

Európsku ligu odohráme opäť v Dubnici

O našom súperovi pre druhé predkolo EL UEFA sa rozhodne 23. júna na žrebe vo švajčiarskom Nyone

Domáci zápas druhého predkola Európskej ligy UEFA proti zatiaľ neznámemu súperovi odohráme na futbalovom štadióne v Dubnici nad Váhom. Definitíva padla v strede tohto týždňa. V prípade postupu do ďalšieho kola súťaže budeme hrať aj tretie predkolo rovnako ako pred rokom na dubnickom štadióne. O našom súperovi pre druhé predkolo sa rozhodne 23. júna na žrebe vo švajčiarskom Nyone. Zápasy sú na programe 17. a 24. júla.

„Fanúšikovia nám už pred rokom potvrdili, že v aktuálnej situácii ide o najlepšie riešenie. V Trenčíne hrať nemôžeme a ostatné alternatívy sú vzhľadom na vzdialenosti pre našich fanúšikov oveľa menej pohodlné,“ povedal generálny manažér AS Trenčín Róbert Rybníček a doplnil: „Už pred rokom nám Dubničania nielenže pomohli, ale aj fandili. Vieme, že tomu bude rovnako aj teraz.“

Hoci dubnický štadión neposkytuje ideálne zázemie a aj pred rokom sa vyskytli problémy, stále ide o najlepšie riešenie. „V Dubnici sme odohrali dva pohárové zápasy. Prostredie sme si dostatočne otestovali. Už pri porovnaní stretnutia proti Göteborgu so zápasom proti Giurgiu nastal v kvalite organizácie posun. Poznáme slabiny a možnosti štadióna v Dubnici nad Váhom. Preto nemá zmysel ísť niekam inam a skúšať niečo celkom nové. Na zápas druhého predkola sa dobre pripravíme,“ skonštatoval PR manažér klubu Martin Galajda.

Dubnica je dostatočne blízko a štadión je na takej úrovni, aby si naši fanúšikovia mohli vychutnať súboje v pohárovej Európe. „Dúfame, že svojou prítomnosťou a hlasivkami nás poženú rovnako ako pred rokom k postupu do ďalšieho kola. Dubnica je dnes najlepšia možná voľba,“ dodal Rybníček.

Autor: astn
Rozpis zápasov
NIKÉ LIGA, 24. kolo, 16.3.2024
AS Trenčín - MFK Skalica
15:00 Banská Bystrica
NIKÉ LIGA, 25. kolo, 30.3.2024
MFK Dukla Banská Bystrica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 28.3.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite...

ASTV 22.3.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov.

ASTV 21.3.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Fotogalérie 19.3.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti MFK Skalica

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 2. kola nadstavby Niké ligy proti MFK Skalica (1:3).

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa