Zápasy - archiv 18.6.2014

Prípravu sme odštartovali víťazstvom a prehrou proti MŠK

MŠK Žilina – AS Trenčín 2:1 (1:0) a 1:3 (0:1)

Zverenci trénera Martina Ševelu vstúpili do hernej časti prípravy na novú sezónu dvojzápasom proti MŠK Žilina. V prvom stretnutí prevažne mladých tímov sme prehrali 1:2 (0:1), keď jediný gól AS vsietil Tomáš Malec. Druhý zápas sa skončil víťazstvom nášho mužstva 3:1 (1:0). Po góle dali Karol Mondek, Jakub Holúbek a Jairo, ktorý prihral na predchádzajúce dva zásahy.

 

MŠK Žilina – AS Trenčín 2:1 (1:0)

Prvú šancu mal Mišák, ale jeho strelu zastavila ľavá žrď žilinskej bránky. V 10. min poslal loptu od zadnej čiary do šestnástky Káčer. V gólovej šanci sa ocitol nabiehajúci Kuric, ale Šemrinec jeho strelu na bránkovej čiare skvele chytil. O štyri minúty neskôr zlikvidoval aj nebezpečnú strelu Paura. V 17. min opustil ihrisko zranený Baéz. V polovici prvého polčasu sa na hranici pokutového územia šikovne uvoľnil Mišák, ale z dobrej pozície nenamieril medzi žrde. V 28. min hlavičkoval po centri z pravej strany tesne vedľa ľavej žrde Malec. O päť minút neskôr fauloval Lupčo v pokutovom území Kubíka, ale Rundič z nariadeného pokutového kopu netrafil bránku. V poslednej minúte prvého polčasu sa dostala lopta až k Čmelíkovi, ktorý tvrdou strelou otvoril skóre. V úvode druhého polčasu mieril k ľavej žrdi Mišák, ale Le Giang na loptu dosiahol. Na opačnej strane nevyužil veľkú príležitosť Káčer po prízemnom centri sprava. V 58. min sa po spolupráci Frimmela s Vlčekom dostal k zakončeniu Kubík, no jeho tvrdú strelu Le Giang vyrazil. Už o minútu neskôr zabojoval Mišák. Loptu posunul Kubíkovi, ktorý z pravej strany našiel pred bránkou Maleca – 1:1. V 67. min brankár Zemanovič loptu vyrazil priamo k Lupčovi a ten umiestnenou strelou poslal svoj tím opäť do vedenia – 2:1. V 76. min sa náš brankár vyznamenal, keď vyrazil takmer gólový lob Gorelčíka.

[youtube]Cw6yEV0jCL0[/youtube]

Góly: 59. Malec - 45. Čmelík, 67. Lupčo

Domáci: Le Giang – Kadlec, Nemčík (72. Krčula), Králik, Kuric (56. Slaninka) – Lupčo (80. Kopičar), Káčer, Paur (80. Michalík), Klec – Čmelík (72. Minárik), Konečný (35. Gorelčík)

Hostia: Šemrinec (46. Zemanovič) – Ranko, Bednárik, Rundič, Michal Vlček – Baéz (17. Bezák) – Kubík (72. Bakši), Bariš, Mišák (72. Jančo), Frimmel (63. Martin Vlček) – Malec (63. Sabler)

Diváci: 100

 

MŠK Žilina – AS Trenčín 1:3 (0:1)

Stretnutie sa od úvodného výkopu hralo v solídnom tempe. Prvú šancu si vypracoval po efektnej kľučke Hajradinovič, ale gólová strela z toho nebola. Na opačnej strane hlavičkoval Jelič, no do centrovanej lopty sa nepoložil dosť dôrazne. V 22. min Čögley obišiel protihráča a loptu naservíroval Hajradinovičovi. Ten však z pätnástich metrov mieril vedľa ľavej žrde. Na konci prvej polhodinovky sa dostal za chrbát obrany domácich Holúbek, ale Krnáč mu dobrým vybehnutím zobral loptu ešte pred zakončením. V 40. min Žilina vystihla rozohrávku Ramóna, ale Volešák v spolupráci s našim stopérom gólu zabránil. O minútu neskôr vystrelil nebezpečne z vnútra šestnástky Jairo, no Krnáč chytil. V poslednej minúte prvého polčasu naštartoval akciu Čögley. Následne si Mondek vymenil loptu s Jairom a prvý menovaný otvoril skóre stretnutia. Hneď v úvode druhého polčasu si nabehol do pokutového územia Jelič a vyrovnal. O chvíľu neskôr sa postavil k priamemu kopu Škvarka, ale striedajúci Chovan excelentným zákrokom loptu mieriacu do ľavého rohu bránky vyrazil. Na dlhé minúty sa hra preniesla do stredu poľa, kde sa odohrávalo množstvo osobných súbojov. V polovici druhého polčasu si však Jairo nabehol na dlhú loptu, doviedol ju až pred šestnástku, kde následne našiel Holúbka a ten poslal AS po druhý raz do vedenia – 2:1. Už o šesť minút neskôr skóroval aj Jairo po individuálnej akcii a strele k pravej žrdi. V 88. min sa Švarka presadil cez Ramóna, ale Chovan jeho strelu bravúrne vyrazil.

[youtube]DRP5pyF4oB8[/youtube]

Góly: 47. Jelič – 45. Mondek, 68. Holúbek, 74. Jairo

Žlté karty: 81. Opatovský

Domáci: Krnáč – Mabouka, Piaček, Škriniar, Hučko – Pečovský – Schmeltz (82. Čmelík), Kovačič (Václavík), Škvarka, Guba (85. Krčula) – Jelič

Hostia: Volešák (46. Chovan) – Čögley, Ramón, Kleščík, Skovajsa – Lobotka – Mondek, Opatovský, Hajradinovič (82. Jančo), Holúbek – Jairo (82. Martin Vlček)

Diváci: 250

Autor: mg
Rozpis zápasov
NIKÉ LIGA, 24. kolo, 16.3.2024
AS Trenčín - MFK Skalica
15:00 Banská Bystrica
NIKÉ LIGA, 25. kolo, 30.3.2024
MFK Dukla Banská Bystrica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 29.3.2024

Gong | Musíme ďalej tvrdo pracovať a ťahať za jeden povraz

Naše mužstvo pod taktovkou trénera Iliju Stolicu čaká po reprezentačnej prestávke...

ASTV 28.3.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite...

ASTV 22.3.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov.

ASTV 21.3.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa