Aktuálne 13.1.2015

Jairovo hosťovanie zmenené na trojročný prestup

„Som veľmi šťastný, že moja práca pre AS Trenčín dosiahla takéto ocenenie. Podpis nového kontraktu beriem ako odmenu od klubu, ktorom som sa toľko naučil. Je tu skvelý tím, tréneri a vynikajúci fanúšikovia. Našiel som si tu veľa dobých priateľov. Viem, že každým dňom môžem ďalej napredovať. Chcem pomôcť mužstvo dosiahnuť naše spoločné ciele. Chceme dať fanúšikom dôvod na oslavy. Som si istý, že som sa rozhodol dobre. Pome Trenčín,“ píše sa v odkaze, ktorý poslal Jairo z Rio de Janeiro po podpise novej trojročnej zmluvy.

Brazílsky útočník dal na jeseň v štrnástich stretnutiach štyri góly a na päť prihral. Súperovým obranám neraz plietol hlavy. Pod Čákovým hradom bol iba na hosťovaní. Veľmi rýchlo však klub presvedčil, že prestup bude v jeho prípade tou správnou voľnou. Po dotiahnutí formalít sa ihneď pripojí k mužstvu trénera Martina Ševelu. Na Slovensko by mal doraziť koncom tohto týždňa. S tímom tak odcestuje už na sústredenie v Česku.

„Zmena Jairovho hosťovania na prestup bola jednou z priorít nášho klubu počas zimného transferového obdobia. Sme veľmi radi, že sa nám to podarilo dotiahnuť do úspešného konca. Jairo zaujal nielen svojimi futbalovými, ale aj ľudskými kvalitami. Veľmi dobre zapadol do kabíny. Vieme, že vo svojej hre má ešte rezervy, ale jeho limity sú ešte riadne ďaleko. Prístupom, ktorým sa prezentoval doposiaľ, sa určite bude posúvať. Ďalším závažným faktom bol aj Jairom záujem o zotrvanie v Trenčíne. Inú alternatívu si počas celého času nepripúšťal,“ prezradil generálny manažér klubu Róbert Rybníček.

Autor: mg
Rozpis zápasov
1:2 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
18:00 Skalica
NIKÉ LIGA, 29. kolo, 27.4.2024
MFK Skalica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
A-tím 19.4.2024

Niké liga | Domáca prehra proti Košiciam

Zverenci trénera Iliju Stolicu prehrali v šiestom zápase nadstavbe Niké ligy na domácom trávniku...

ASTV 18.4.2024

Kupusovič | Musíme nadviazať na výkon z predošlého zápasu

Náš tím spod Čákovho hradu čaká koncom týždňa vstup do druhej polovice...

Fanúšikovia 18.4.2024

Fanúšikovia | Počas prestávky ligových zápasov prichádza Pepsi trefa

AS Trenčín prináša v spolupráci s partnerom pitného režimu klubu novú...

ASTV 16.4.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac marec

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa