A-tím 13.1.2015

Streda + 14.00 h = úvodný prípravný zápas zimy

Je rovnica v nadpise pre vás nerozlúštiteľnou šifrou? Veríme, že to tak nie je. Ak by predsa len, prinášame vám riešenie. Zverencov trénera Martina Ševelu čaká v stredu popoludní od 14.00 h prvý prípravný zápas zimy. Doma na Sihoti privítame lídra druhej ligy MFK Skalica. Ďalší zápas je na programe už v sobotu predpoludním. O 11.00 h má výkop ďalší domáci duel proti Sigme Olomoucom. Následne mužstvo odcestuje na sústredenie do Nymburka.

„Trénujeme častejšie a vo väčšom objeme ako počas zvyšku sezóny. To je však normálne. Takmer stále sme ale v kontakte s loptou, čo je lepšie ako behať od stromu po strom. Celkovo mám z tréningov zatiaľ veľmi dobrý pocit,“ povedal na margo azda najmenej obľúbenej časti sezóny brankár Igor Šemrinec.

Problémy v tomto období vie robiť najmä počasie. To je v súčasnosti voči futbalistom milosrdné. Teploty sa pohybujú nad nulou a tuhá zima sa im zatiaľ vyhýba. „Pre mňa ako brankára je teplejšie počasie výhodnejšie. Ak by som si mohol vybrať, volil by som súčasnú klímu. Počasie ale neovplyvním, preto som pripravený na sneh, ľad, alebo aj vodu,“ pokračovala s úsmevom klubová jednotka medzi troma žrďami.

Mesačné voľno využil na oddych. Strávil ho v rodnej Prievidzi a neobišiel ani starú mamu v Bystričanoch. „Na prvý zraz som sa veľmi tešil. Sme výborná partia, takže mi spoluhráči chýbali. Počas dovolenkového obdobia som sa venoval individuálnemu tréningu. Teraz nás už konečne čakajú prípravné zápasy.“

Svoje umenie a formu si môžeme vyskúšať proti lídrovi druhej ligy. O tri dni neskôr budeme čeliť útokom najvážnejšieho ašpiranta pre návrat do českej Synot ligy. „Záhoráci majú v tíme niekoľko skúsených hráčov. Nadarmo nie sú prví. Zárukou kvality je poctivá práca trénera Horného. Olomouc sa chce v čo najkratšom čase vrátiť medzi elitu. Ako väčšina českých tímov sa budú snažiť hrať agresívny, taktický a behavý futbal,“ poznamenal na margo najbližších súperov Šemrinec a pozval všetkých fanúšikov na tribúnu na Sihoti. Na sobotu je pripravené aj prekvapenie. 

Autor: mj
Rozpis zápasov
1:2 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
18:00 Skalica
NIKÉ LIGA, 29. kolo, 27.4.2024
MFK Skalica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
A-tím 19.4.2024

Niké liga | Domáca prehra proti Košiciam

Zverenci trénera Iliju Stolicu prehrali v šiestom zápase nadstavbe Niké ligy na domácom trávniku...

ASTV 18.4.2024

Kupusovič | Musíme nadviazať na výkon z predošlého zápasu

Náš tím spod Čákovho hradu čaká koncom týždňa vstup do druhej polovice...

Fanúšikovia 18.4.2024

Fanúšikovia | Počas prestávky ligových zápasov prichádza Pepsi trefa

AS Trenčín prináša v spolupráci s partnerom pitného režimu klubu novú...

ASTV 16.4.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac marec

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa