A-tím 12.4.2015

Súper je nebezpečný pri štandardných situáciách, tvrdí Kleščík

Po prvom semifinálovom stretnutí Slovnaft Cupu sa zverenci trénera Martina Ševelu začali pripravovať na ďalší ligový zápas. V domácom prostredí privítajú dnes o 19.00 h nováčika súťaže z Podbrezovej.

„Čaká nás súper, ktorého hra je založená na agresivite. Prezentujú sa behavým futbalom. V ofenzíve majú hráčov, ktorí majú čo ponúknuť. Či už sa jedná o Nvoraha alebo Vaščáka,“ vyjadril sa po sobotňajšom tréningu Peter Kleščík.

Nováčik súťaže mal do sezóny dobrý vstup, ako jediný dokázal na jeseň zdolať ambicióznu Žilinu, no postupne akoby Horehroncom dochádzal dych. Momentálne sa ŽP Šport nachádza na desiatej priečke tabuľky so sedembodovým náskokom pred poslednou Banskou Bystricou. „Majú silné štandardné situácie. Hrajú poctivý futbal a stále u nich prevažuje nováčikovský elán. Určite nám nič nedarujú zadarmo,“ pokračoval Kleščík.

Rodák z Čadce má pred výkopom vo všetkom jasno. Vie, akým štýlom sa máme prezentovať, aby si kabína mohla po zápase schuti zakričať známe pokriky. „Rozhodujúca bude efektivita v šestnástke. Musíme byť dostatočne koncentrovaní počas celého zápasu. Hrať tímovo a preukázať túžbu a srdce. Jednoducho urobiť maximum pre víťazstvo.“

Posledná vzájomná konfrontácia s Podbrezovou skončila nerozhodne, hoci sme viedli o dva góly. Niečo podobné sa nám už jednoducho nemôže pritrafiť. „Musíme sa sústrediť sami na seba. Dobre vieme, aké chyby sme v onom stretnutí urobili. Súpera treba ustrážiť pri priamych a rohových kopoch, z nich vedia udrieť,“ zakončil rozhovor Kleščík.

Autor: mj
Rozpis zápasov
1:2 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
18:00 Skalica
NIKÉ LIGA, 29. kolo, 27.4.2024
MFK Skalica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 20.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu Niké ligy proti FC Košice

ASTV vám prináša zostrih z nadstavbovej časti Niké ligy proti FC Košice (1:2).

ASTV 20.4.2024

ASTV | Tlačová konferencia po zápase Niké ligy proti FC Košice

ASTV vám prináša tlačovú konferenciu po zápase nadstavbovej časti Niké ligy...

A-tím 19.4.2024

Niké liga | Domáca prehra proti Košiciam

Zverenci trénera Iliju Stolicu prehrali v šiestom zápase nadstavbe Niké ligy na domácom trávniku...

ASTV 18.4.2024

Kupusovič | Musíme nadviazať na výkon z predošlého zápasu

Náš tím spod Čákovho hradu čaká koncom týždňa vstup do druhej polovice...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa