A-tím 21.8.2015

Potrebujeme podporu každého diváka, povedal Kleščík

Po bez mála sto dňoch sa futbal opäť vráti na Sihoť. Naposledy sme po zápase proti Žiline preberali majstrovský pohár. Úvodných päť kôl nového ročníka sme odohrali na ihriskách súperov. Dôvodom bola výmena umelého trávnika. V prvom tohtosezónnom zápase privítame MFK Ružomberok v nedeľu o 16.30 h pred televíznymi kamerami RTVS.

Ružomberčania nemajú ideálny vstup do novej sezóny. Z piatich zápasov získali iba tri body a krčia sa na spodných priečkach ligovej tabuľky. Napriek nelichotivým štatistikám však majú rozhodne na viac, ako momentálne ukazujú. Rozhodne nemôžeme očakávať jednoduchý zápas. „Bude to určite náročný duel, podobne ako všetky predchádzajúce. Pokiaľ budeme hrať našu hru a robiť veci, ktoré nám zabezpečili predchádzajúce víťazstvá, bude to zápas o nás,“ zamyslel sa po piatkovom tréningu kapitán Peter Kleščík.

Tím spod Čebraťa je perfektne pripravený po silovej stránke. Najvýraznejšie nebezpečenstvo hrozí od neho najmä po štandardných situáciách. „Majú dobre stavaných ofenzívnych hráčov. Mená ako Jakubko, Masaryk a Ďubek majú cveng,“ dodal rodák z Čadce.

V nedeľňajšom zápase si na svoje prídu aj fanúšikovia, pre ktorých je prichystaný bohatý sprievodný program napríklad aj s možnosťou odfotiť sa s majstrovskou trofejou. Hlavným lákadlom však zostáva možnosť vidieť AS po takmer troch mesiacoch opäť doma. „Päť víťazstiev na ihriskách súperov je pre divákov parádnou pozvánkou. Potrebujeme každého jedného z nich, aby nám podporou v hľadisku dopomohli k ceste za troma bodmi,“ zakončil rozhovor 27-ročný stopér.

Autor: mj
Rozpis zápasov
4:0 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 27. kolo, 13.4.2024
AS Trenčín - FC ViOn Zlaté Moravce
17:30 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 18.4.2024

Kupusovič | Musíme nadviazať na výkon z predošlého zápasu

Náš tím spod Čákovho hradu čaká koncom týždňa vstup do druhej polovice...

Fanúšikovia 18.4.2024

Fanúšikovia | Počas prestávky ligových zápasov prichádza Pepsi trefa

AS Trenčín prináša v spolupráci s partnerom pitného režimu klubu novú...

ASTV 16.4.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac marec

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

ASTV 16.4.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca marec

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite si...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa