Fanúšikovia 4.12.2015

Organizačné pokyny k zápasu v Trnave

Prinášame vám dôležité organizačné informácie, ktoré sa viažu k zápasu AS Trenčín na štadióne Spartaka Trnava. Vzhľadom na vypredaný sektor pre fanúšikov AS Trenčín (približne 2000 ľudí) je potrebné dodržiavať všetky pokyny a prísť v dostatočnom predstihu.

Výkop zápasu je o 18.20 h a nie 17.00 h ako je nesprávne uvedené na niektorých vstupenkách. Rovnako chybne informovali aj niektoré médiá.

Od 14.30 h bude doprava v okolí štadióna obmedzená.

Kollárova ulica za tribúnou so sektorom pre fanúšikov AS Trenčín bude uzavretá.

Parkoviská na Kollárovej ulici sú určené výhradne pre autobusy s fanúšikmi AS Trenčín.

Fanúšikovia prichádzajúci vlastnými autami môžu parkovať kdekoľvek v blízkom alebo vzdialenejšom okolí štadióna. Rešpektujte pokyny polície. Parkovanie je na základe upozornenia PZ SR na vlastné riziko. Plán parkovania v okolí štadióna nájdete TU.

Pred vstupom na štadión a v jeho okolí budú zvýšené bezpečnostné kontroly. Je potrebné prísť v dostatočnom predstihu, aby ste sa dostali načas na svoje miesta na tribúne.

Všetky vstupenky musia obsahovať meno jej majiteľa. Pred vstupom na štadión bude prebiehať kontrola totožnosti na základe predloženia občianskeho preukazu.

Špeciálny vlak pre fanúšikov so špeciálne označenou vstupenkou odchádza zo železničnej stanice v Trenčíne o 15.00 h. Dostavte sa na stanicu v dostatočnom predstihu. Odporúčame po 14.00 h. Pred vstupom do vagónov bude prebiehať kontrola vstupeniek. Odchod vlaku z Trnavy je o 21.00 h. Cestou do Trnavy bude prvý a druhý vagón určený pre fanúšikov "ultras". Rodiny s deťmi budú v poslednom vagóne. Cestou z Trnavy budú pre fanúšikov "ultras" určené posledné dva vagóny. Pre rodiny z deťmi naopak prvý vagón. Vagóny budú označené. Počas zápasu si vo vagónoch nenechávajte žiadne osobné veci.

Návštevníci sú povinní riadiť sa Organizačným a prevádzkovým poriadkom futbalových stretnutí organizovaných Spartakom Trnava, ktorý si môžete prečítať TU. Obsahuje všetky informácie pre účastníkov podujatia vrátane zakázaných predmetov, pokynov, povinností pre divákov, účastníkov podujatia a oprávnenia usporiadateľskej služby.

Vstup pre fanúšikov AS Trenčín je vchodmi s označeniami C a D. Plán štadióna nájdete TU.

Medzi zakázanými predmetmi, ktoré budú návštevníkom pri vstupe odobraté sú aj dáždniky, nakoľko celý štadión je krytý.

V areáli štadióna bude dostatok bufetov s občerstvením. Neďaleko sektora hostí je Casino Olympic. Fanúšikovia AS Trenčín budú mať kávu a čaj za 0,50 €.

OSOBY ZJAVNE POD VPLYVOM ALKOHOLU NEBUDÚ NA ŠTADIÓN VPUSTENÉ! AS Trenčín upozorňuje, že konzumácia alkoholických nápojov už počas cesty na športové podujatie je zakázaná a je dôvodom na pokutovanie. Za „alkoholický nápoj“ je považovaný podľa zákona nápoj, ktorý má viac ako 4,1 percenta alkoholu.

Autor: astn
Rozpis zápasov
1:2 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
18:00 Skalica
NIKÉ LIGA, 29. kolo, 27.4.2024
MFK Skalica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 23.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti FC Spartak Trnava

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti FC Spartak Trnava (2:2).

ASTV 22.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti FC Petržalka

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti FC Petržalka (1:0).

Fotogalérie 21.4.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti FC Košice

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 6. kola nadstavby Niké ligy proti FC Košice (1:2).

A-tím 21.4.2024

Kozlovský | Neviem, čo na to povedať

Po víťaznom zápase proti Zlatým Moravciam prišla domáca prehra proti FC Košice. Zverencom trénera Iliju...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa