ASTV 13.1.2016

Hviezdy deťom podporili aj Provital a NF Livka

Charitatívny projekt „Hviezdy deťom“ prekročil v siedmom roku svojho života hranicu 100 000 €. Náš futbalový klub pomohol počas tohto obdobia vďaka podpore viacerých spoločností, drobných firiem a jednotlivcov mnohým nielen v našom regióne. Dôkazom toho je aj naša návšteva združenia Provital vo Vyšehradnom a neinvestičného fondu Livka z Prievidze. Sídla oboch organizácií sa nachádzajú v regióne Hornej Nitry.

Oficiálne odovzdávanie šekov prebieha inak než v predchádzajúcich rokoch. Nezorganizovali sme odovzdanie darov na jednom mieste, ale zástupcovia klubu spoločne s hráčmi navštevujú našich recipientov postupne. Okrem financií sa tak snažíme priniesť svojou prítomnosťou aj ďalší špeciálny darček.

Zriaďovateľ troch neštátnych účelových zariadení Provital (600 €) sa zameriava na minimalizovanie a odstraňovanie dlhodobo pretrvávajúcich krízových životných situácií klientov závislých na drogách a alkohole. Taktiež pomáha ich partnerom a rodinným príslušníkom. Cieľom tohto pôsobenia je integrácia klientov do prirodzeného sociálneho prostredia a postupný návrat do normálneho života. „Klienti Provitalu nám porozprávali o ich zložitých osudoch. Chalani sa im naopak snažili dodať presvedčenie, že tvrdou prácou sa dá vyhrať každý zápas,“ povedala manažérka projektu „Hviezdy deťom“ a projektová manažérka AS Trenčín Petra Drábová.

Neinvestičný fond Livka (1000 €) združuje deti a ich rodiny s cieľom zjednodušovať a spríjemňovať život postihnutým deťom a ich blízkym. Igor Šemrinec a Mitchell Schet priniesli mikulášske balíčky a strávili s deťmi popoludnie v Bojniciach, kde nevynechali ani rozsvietenie vianočného stromčeka na námestí. „Deťom sme prispeli na kúpeľnú liečbu, rehabilitácie a nákup pomôcok,“ dodala Petra Drábová.

Autor: astn
Rozpis zápasov
1:2 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
18:00 Skalica
NIKÉ LIGA, 29. kolo, 27.4.2024
MFK Skalica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 20.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu Niké ligy proti FC Košice

ASTV vám prináša zostrih z nadstavbovej časti Niké ligy proti FC Košice (1:2).

ASTV 20.4.2024

ASTV | Tlačová konferencia po zápase Niké ligy proti FC Košice

ASTV vám prináša tlačovú konferenciu po zápase nadstavbovej časti Niké ligy...

A-tím 19.4.2024

Niké liga | Domáca prehra proti Košiciam

Zverenci trénera Iliju Stolicu prehrali v šiestom zápase nadstavbe Niké ligy na domácom trávniku...

ASTV 18.4.2024

Kupusovič | Musíme nadviazať na výkon z predošlého zápasu

Náš tím spod Čákovho hradu čaká koncom týždňa vstup do druhej polovice...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa