Nemšová 14.3.2016

Nemšová vyhrala na ihrisku Nededu

Náš partnerský klub FKS Nemšová vyhral v druhom zápase jarnej časti aktuálneho ročníka III. ligy (skupina Západ). Zverenci trénera Vladimíra Cifraniča triumfovali na ihrisku FC Neded 3:0 (2:0). O góly sa postarali Kristián Komorovský, Roman Holíček a Milan Kvasnička. Nemšová je v tabuľke piata so stratou štyroch bodov na prvý Šamorín.

Neded začal aktívne a Kráľovič preveril už v 5. min brankára Bobota. Ten zneškodnil aj nebezpečnú strelu Ambassu a vyznamenal sa pri delovke Reháka spoza pokutového územia. Hostia vystrčili po prvý raz rožky v 17. min, keď Baláž vyrazil zo šibenice strelu Amricha. O minútu neskôr sa však už tešili. Komorovský prenikol do pokutového územia a prudkou strelou prekonal bezmocného Baláža. Domáci sa snažili o vyrovnanie, dostali súpera pod tlak, ale obrana Nemšovej dobre dirigovaná stopérom Šalatom prežila bez ujmy. V závere prvej polhodiny vyrobila obrana Nededu hrúbku pri malej domov a rýchlonohý Holíček pridal druhý gól. Domáci sa snažili znížiť. Tesne vedľa vystrielili Gányovics a Krčík. Najväčšiu šancu zahodil v 40. min Kingsley, ktorý zoči-voči brankárovi namieril vedľa. Po zmene strán mal na kopačkách gól domáci Kochan, ale ani on nedokázal prekonať skúseného Bobota. Ako sa strieľajú góly predviedli hostia v 48. min, keď sa dostal k odrazenej lopte Kvasnička a nekompromisne namieril do siete.

FC Neded – FKS Nemšová 0:3 (0:2)
Góly: 18. Komorovský, 29. Holíček, 48. Kvasnička
Žlté karty: 42. Ambassa – 36. Kresánek, 43. Holíček
Rozhodovali: Gašparovič – Hagara, Obertová

FC: Baláž - Verchola, Roško, Gányovics, Rehák - L. Kalmár, Galbavý, Královič (46. Kochan), Kingsley – Krčík (63. Ambruš), Ambassa
FKS: Bobot - Komorovský, Zahustel, Šalata, Kresánek, Amrich, Cchuang, Holíček, Ruiz, Kvasnička (84. Dzurilla), Hirjak (65. Adamát)

Autor: astn
Rozpis zápasov
1:2 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
18:00 Skalica
NIKÉ LIGA, 29. kolo, 27.4.2024
MFK Skalica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 24.4.2024

Akadémia | Gatorade hráčom mesiaca Nicolas Nižňanský

Gatorade hráčom mesiaca mládežníckej akadémie AS Trenčín sa stal Nicolas Nižňanský z...

ASTV 23.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti FC Spartak Trnava

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti FC Spartak Trnava (2:2).

ASTV 22.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti FC Petržalka

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti FC Petržalka (1:0).

Fotogalérie 21.4.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti FC Košice

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 6. kola nadstavby Niké ligy proti FC Košice (1:2).

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa