Aktuality - archiv 7.2.2009

V Nymburku premiérový gól Ererosa v drese AS

Bohemians Praha – AS Trenčín 2:1 (0:0).

Prvým súperom futbalistov AS Trenčín v Nymburku bol český účastník Gambrinus ligy Bohemians Praha. Vo vyrovnanom stretnutí padali góly až v záverečnej časti stretnutia. O jeden viac vsietili napokon futbalisti z Prahy. Najbližší duel odohrá tím Ivana Galáda v stredu proti Sokolovu.

Bohemians – AS Trenčín 2:1 (0:0)
Góly: 71. Zoubek, 82. Galbavý – 83. Ereros

Bohemians: Beláň - Macháček, Obermajer, Horáček, Grznár - Demeter, Dobeš (65. Galbavý) - Fenyk, Zoubek, Diarra (65. Očovan) - Kincl
Trenčín: Rožník – Kleščík, Ševela (75. Marušinec), Križko, Peciar – Čögley (46. Báez), Knapp (46. Calgaro), Bubenko (46. Lukšík), Čirik (75. Godál) – Hlohovský (46. Ereros), Kubík (46. Depetris)

Vo vyrovnanom zápase sa pokúšal v prvom polčase ohrozovať bránu "klokanov" najmä Marek Bubenko. Jeho strely ale zakaždým mierili mierne nad. Futbalisti z českej metropoly si vypracovali najväčšiu príležitosť v prvom dejstve v 42. min, po rohovom kope sa však v skrumáži nepresadili ani na viacero pokusov.

Po zmene strán zavelil do útoku Rožník. Dlhým výkopom našiel Depetrisa, ten sa halfvolejom pokúšal o lob ponad brankára Boheminas. Dobre myslený padáčik svoj cieľ tesne minul. S pribúdajúcimi minútami získavali miernu územnú prevahu Pražania. Nebezpečný bol Kincl, výborný výkon predviedol Macháček. Po jednom z viacerých rohov Trenačania neodvrátili nebezpečenstvo a Zoubek v 71. min otvoril skóre. O jedenásť minút neskôr sa perfektným spôsobom uvoľnil Macháček. Od bránkovej čiary odcentroval na Galbavého, ktorý zvýšil na 2:0. Futbalisti AS sa ale s nepriaznivým skóre neuspokojili. Po peknej spolupráci argentínskeho útočného dua zužitkoval Ereros nezištnú Depetrisovu prihrávku aspoň na skorigovanie výsledku. V konfrontácii s ďalším náročným súperom Trenčín podľahol Bohemiansu 1:2.

Autor: astn
Rozpis zápasov
NIKÉ LIGA, 24. kolo, 16.3.2024
AS Trenčín - MFK Skalica
15:00 Banská Bystrica
NIKÉ LIGA, 25. kolo, 30.3.2024
MFK Dukla Banská Bystrica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 28.3.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite...

ASTV 22.3.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti 1. FC TATRAN Prešov.

ASTV 21.3.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac február

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Fotogalérie 19.3.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti MFK Skalica

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 2. kola nadstavby Niké ligy proti MFK Skalica (1:3).

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa