Aktuality - archiv 30.4.2009

Najlepší útok narazí v Rimavskej Sobote na najlepšiu obranu

Ivan Vrabec: „Sú dosť náchylní na rýchlejšiu hru v strede poľa. Pisár a Živanovič hrajú viac staticky, nie sú až také behavé typy.“

Najlepší útok ligy, vedený lídrom aktuálnej streleckej tabuľky devätnásťgólovým Davidom Depetrisom, narazí v sobotu popoludní v Rimavskej Sobote na najlepšiu obranu súťaže. Aspoň tak vyznieva nadchádzajúci súboj trenčianskeho AS zo štatistického pohľadu.

Trénerska dvojica Ivan Galád – Ivan Vrabec si pred sobotňajším duelom nenechala ujsť príležitosť vidieť súpera na vlastné oči. „Hlavný kouč bol minulý týždeň v stredu priamo v Rimavskej Sobote na dohrávke 19. kola proti Lučencu (0:1) a ja som videl nedeľňajší súboj v Dunajskej Strede, ktorý sa skončil víťazstvom hostí 2:1,“ prezradil asistent trénera Vrabec.

Trenčania odohrali v aktuálnom ročníku s Rimavskou Sobotou dve stretnutia a obe sa skončili bezgólovou remízou. Dá sa preto predpokladať, že jediný presný zásah môže byť rozhodujúci. „Do stretnutia vstupujeme s cieľom vyhrať. Samozrejme, že ide o zdolateľného súpera. Rimavská Sobota sa mne osobne nezdá až tak silná ako na jeseň,“ doplnil asistent Vrabec.

Jeden z trojice trénerskeho triumvirátu AS napokon prezradil recept, ktorý by mohol viesť k úspechu. „Sú dosť náchylní na rýchlejšiu hru v strede poľa. Pisár a Živanovič hrajú viac staticky, nie sú až také behavé typy. Technicky sú na tom naopak veľmi dobre. Našou silnou stránkou by mohla byť aj hra v pokutovom území súpera. V stretnutí proti Dunajskej Strede mala Rimavská Sobota práve v týchto momentoch problémy,“ dodal asistent trénera AS.

Autor: mg
Rozpis zápasov
1:2 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
18:00 Skalica
NIKÉ LIGA, 29. kolo, 27.4.2024
MFK Skalica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 23.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti FC Spartak Trnava

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti FC Spartak Trnava (2:2).

ASTV 22.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti FC Petržalka

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti FC Petržalka (1:0).

Fotogalérie 21.4.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti FC Košice

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 6. kola nadstavby Niké ligy proti FC Košice (1:2).

A-tím 21.4.2024

Kozlovský | Neviem, čo na to povedať

Po víťaznom zápase proti Zlatým Moravciam prišla domáca prehra proti FC Košice. Zverencom trénera Iliju...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa