Hviezdy deťom 1.6.2018

Desiaty ročník Hviezdy deťom bude 17. júna v Hoss Sport Centre

Jedno z najväčších charitatívnych podujatí na Slovensku oslavuje desiate výročie od svojho vzniku. Akcia Hviezdy deťom organizovaná klubom AS Trenčín zažije ďalšie pokračovanie 17. júna. Najväčšie osobnosti slovenského futbalu a hokeja môžete stretnúť aj tento rok v priestoroch Hoss Sport Centra v Trenčíne, mestská časť Noviny.


Počas predchádzajúcich deviatich rokov sa AS Trenčín vďaka podpore desiatok firiem, stoviek športovcov a tisícov návštevníkov podarilo rozdeliť tým, ktorým osud postavil do cesty neľahké prekážky, finančnú podporu vo výške viac ako 144 000 €.

„Charitatívno-spoločenské podujatie Hviezdy deťom je dôležitou súčasťou komunitného programu nášho klubu. Počas svojej desaťročnej existencie si získalo rešpekt a obrovskú podporu, čo nás nesmierne teší. Hoci neraz sme stáli pred otázkou, či pokračovať, podpora okolia nás vždy presvedčila o nenahraditeľnosti tejto akcie nielen pre náš región. Mimoriadna vďaka patrí generálnemu partnerovi Slovenským elektrárňam, ktoré sú s nami od prvého ročníka. Hviezdy deťom vyčarili nespočetnému množstvu detí úsmev na tvári. Potešili ich a inšpirovali stretnutiami so športovými idolmi. Navyše, stovkám detí a mladých ľudí skvalitnilo a spríjemnilo životy prostredníctvom výťažku,“ povedala manažérka podujatí AS Trenčín Petra Drábová.

Program dňa sa začína o 11.00 h tradičným festivalom športov. Pre najmladších, ale aj tých starších návštevníkov bude pripravené množstvo športových aktivít a atrakcií. Môžete si vyskúšať základy florbalu, hokeja, hádzanej, bedmintonu, tenisu a aikida. Každý zo športov vám predstavia zástupcovia trenčianskych klubov.

Hlavný program odštartuje o 14.00 h, kedy privítame účastníkov turnajov v plážovom futbale a plážovom volejbale. Na piesku sa predstavia štyri tímy. Hokejistov povedú bratia Hossovci, Radivojevič alebo Daňo. Futbalový tím bude mať vo svojom strede aj päticu reprezentantov Škrtel, Hamšík, Lobotka, Mazáň a Vittek. Chýbať nebude súčasný AS Trenčín a tím zložený z bývalých hráčov AS Trenčín, v ktorom sa črtá skutočne exkluzívne zastúpenie. Bude aj obľúbená autogramiáda.

Súčasťou podujatia je mládežnícky turnaj Slovak Junior Cup pre kategórie U10 a U12. Ten sa bude konať 15. a 16. júna v priestoroch This is my sen Academy za účasti nádejí Interu Miláno a AS Rím.

Fotogaléria

               
 
Autor: astn
Rozpis zápasov
1:2 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
18:00 Skalica
NIKÉ LIGA, 29. kolo, 27.4.2024
MFK Skalica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 20.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu Niké ligy proti FC Košice

ASTV vám prináša zostrih z nadstavbovej časti Niké ligy proti FC Košice (1:2).

ASTV 20.4.2024

ASTV | Tlačová konferencia po zápase Niké ligy proti FC Košice

ASTV vám prináša tlačovú konferenciu po zápase nadstavbovej časti Niké ligy...

A-tím 19.4.2024

Niké liga | Domáca prehra proti Košiciam

Zverenci trénera Iliju Stolicu prehrali v šiestom zápase nadstavbe Niké ligy na domácom trávniku...

ASTV 18.4.2024

Kupusovič | Musíme nadviazať na výkon z predošlého zápasu

Náš tím spod Čákovho hradu čaká koncom týždňa vstup do druhej polovice...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa