A-tím 17.1.2020

A-tím | V sobotu opäť proti českému prvoligistovi a treťoligistovi

Tím Norberta Hrnčára sa rovnako ako v stredu aj v sobotu predstaví dvakrát na domácom trávniku štadióna na Sihoti. Na záver prvej etapy hernej časti zimnej prípravy odohrá najskôr duel proti českému prvoligistovi a následne bude druhá časť mužstva hrať proti účastníkovi tretej najvyššej súťaže spoza rieky Moravy.

Výkop stretnutia proti SFC Opava je na programe o 11.00 h a súboj proti FC Viktoria Otrokovice má úvodný hvizd naplánovaný na 13.00 h. Medzi zápasmi vás čaká už tradičné spoločné fotenie mužstva s fanúšikmi.

Opavský SFC je po jesennej časti na štrnástej priečke šestnásťčlennej českej Fortuna ligy. Má iba o bod viac ako dvojička na posledných dvoch miestach Karviná a Příbram. Na trinásty Bohemians 1904 stráca šesť bodov.

Tento mestský klub obsadil v minulom ročníku ako nováčik dvanáste miesto. Do Fortuna ligy sa vrátil po trinástich rokoch. Klub v roku 2005 po zmenách majiteľov a bankrote spadol z prvej ligy až do piatej. SFC napokon prevzalo mesto a po roku v krajskej súťaži sa vďaka sponzorom dokázalo dostať do druhej ligy zásluhou licencie zakúpenej z Kromneříža.

Tréner Jiří Balcárek odohral ako ligový hráč 124 stretnutí za Olomouc a dal 21 gólov. V kádri má dvoch futbalistov, ktorí zanechali stopu aj na Slovensku. Endy Bernadina v Podbrezovej a Karol Mondek práve u nás v Trenčíne. Ten prišiel do Opavy po troch rokoch v Ostrave a dvoch v druholigovom poľskom Rakówe. Na jeseň chýbal v zostave iba raz.

Viktoria Otrokovice je po jeseni na dvanástom mieste Moravskosliezskej ligy. Na druhú priečku stráca deväť bodov a pred predposledným tímom má osem bodov k dobru.

Autor: mg
Rozpis zápasov
4:0 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 27. kolo, 13.4.2024
AS Trenčín - FC ViOn Zlaté Moravce
17:30 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 18.4.2024

Kupusovič | Musíme nadviazať na výkon z predošlého zápasu

Náš tím spod Čákovho hradu čaká koncom týždňa vstup do druhej polovice...

Fanúšikovia 18.4.2024

Fanúšikovia | Počas prestávky ligových zápasov prichádza Pepsi trefa

AS Trenčín prináša v spolupráci s partnerom pitného režimu klubu novú...

ASTV 16.4.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac marec

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

ASTV 16.4.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca marec

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite si...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa