Fanúšikovia 14.5.2021

Fanúšikovia | Zápas proti DAC 1904 taktiež bez fanúšikov

Ani posledný domáci zápas aktuálneho ročníka Fortuna ligy nebude dostupný fanúšikom AS Trenčín. Dôvodom sú stále platné pandemické opatrenia v okrese Trenčín, ktorý je v druhom stupni varovania - červená farba.

V prípade, že by ste chceli sledovať sobotňajšie stretnutie proti DAC 1904 Dunajská Streda priamo z tribúny, musíte dodržať podmienky podľa vyhlášky č. 203 Úradu verejného zdravotníctva. Hromadného podujatia sa môžete zúčastniť ako divák len v prípade, že sa pri vstupe preukážete negatívnym výsledkom PCR/LAMP testu nie starším ako 36 hodín a negatívnym výsledkom antigénového testu nie starším ako 12 hodín. Vzhľadom na komplikovanosť opatrení ani tentoraz neotvoríme tribúny štadióna.

„Je zbytočné opäť hovoriť o tom, ako aktívne vystupujeme v internej komunikácii v rámci Fortuna ligy. Dnes nám ostáva už len veriť, že pandemická situácia sa bude naďalej zlepšovať. Veríme, že nasledujúci ročník bude v mnohom iný. Taktiež dúfame, že voľnejšie opatrenia v nižšom stupni varovania budú doplnené o uvoľnenie podujatí aj pre zaočkované osoby. Práve návšteva športových a kultúrnych podujatí môže byť pre mnohým motiváciou napriek negatívnemu postoju k vakcinácii,“ povedal hovorca klubu Martin Galajda.

Ak predsa len spĺňate prísne nastavené pravidlá, kontaktujte nás na emailovej adrese ticketing@astrencin.sk alebo na telefónnom čísle 0911 537 586. Vstup na zápas bude zadarmo. „Na nedávne stretnutie proti Zlatým Moravciam sme mohli pustiť iba jediného fanúšika spĺňajúceho opatrenia,“ doplnil Galajda.

Autor: astn
Rozpis zápasov
1:2 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
18:00 Skalica
NIKÉ LIGA, 29. kolo, 27.4.2024
MFK Skalica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
A-tím 19.4.2024

Niké liga | Domáca prehra proti Košiciam

Zverenci trénera Iliju Stolicu prehrali v šiestom zápase nadstavbe Niké ligy na domácom trávniku...

ASTV 18.4.2024

Kupusovič | Musíme nadviazať na výkon z predošlého zápasu

Náš tím spod Čákovho hradu čaká koncom týždňa vstup do druhej polovice...

Fanúšikovia 18.4.2024

Fanúšikovia | Počas prestávky ligových zápasov prichádza Pepsi trefa

AS Trenčín prináša v spolupráci s partnerom pitného režimu klubu novú...

ASTV 16.4.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac marec

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa