Zápasy - archiv 24.4.2010

Rimavská Sobota odišla s päťkou

AS Trenčín – MFK Rimavská Sobota 5:1 (2:1).

Trenčín vyhral na domácom ihrisku nad MFK Rimavská Sobota vysoko 5:1 (2:1). Zverenci trénera Adriána Guľu síce prehrávali po rýchlom góle súpera, ale ešte pred prestávkou otočili výsledok zásluhou gólov Vojtecha Horvátha a Borisa Godála. V druhom polčase skórovali dvakrát Fanendo Adi a ďalekonosnou strelou potešil fanúšikov Roman Gergel.

Trenčín zdolal na domácom trávniku MFK Rimavská Sobota vysoko 5:1 (2:1). Hoci sa súper ujal hneď v úvode vedenia, zverencov trénera Adriána Guľu to nezaskočilo. Ešte do prestávky otočili priebeh zápasu vo svoj prospech po góloch Vojtecha Horvátha a Borisa Godála. V druhej časti pridali hráči AS ďalšie tri zásahy – dvakrát sa presadil Fanendo Adi a gól padol aj po ďalekonosnej strele Romana Gergela.Stretnutie odštartovala štandardná situácia v podaní Horvátha a následná nebezpečná hlavička Kleščíka. Skóre sa však zmenilo na opačnej strane. Center na vzdialenejšiu žrď našiel Migaľa a ten bez problémov prekonal Volešáka – 0:1. Po štvrťhodine hry sa ocitol sám v pokutovom území Štefánik, ale z desiatich metrov minul. Už v 22. min sa však Trenčanom podarilo vyrovnať, keď na konci obliehania brány súpera bol Horváth – 1:1. O dve minúty neskôr unikol po pravej strane jeden z najlepších na ihrisku Godál, ale jeho prihrávka Maleca nenašla. V 28. min sa podobná situácia zopakovala. Pravý obranca AS sa opäť dostal za chrbát obrany súpera. Namiesto prihrávky však zatiahol loptu do šestnástky a strelou k bližšej žrdi poslal svoj tím do vedenia – 2:1.

V úvode druhého polčasu hlavičkoval po druhý raz nebezpečne Kleščík. V 72. min sa dvaja hráči súpera ocitli za chrbtom trenčianskej obrany, no rozhodca odpískal postavenie mimo hry. Volešák bol aj napriek tomu pozorný. Z nasledujúceho útoku sa po prvý raz v zápase presadil Adi. Do poloprázdnej brány skóroval po prihrávke aktívneho Kleščíka. V 77. min sa dostal k lopte Gergel. Približne z dvadsiatich piatich metrov napriahol a exportnou strelou do ľavej šibenice upravil na 4:1. Pár minút pred záverečným hvizdom hlavičkoval nebezpečne po rohu Straka, ale Fedor tentoraz zasiahol. Skóre stretnutia uzavrel Adi, ktorý bol na konci rýchleho protiútoku AS.

AS Trenčín – MFK Rimavská Sobota 5:1 (2:1)

Góly: 73. a 88. Adi, 21. V. Horváth, 28. Godál, 76. Gergel - 10. Migaľa

Žlté karty: 54. Valla - 57. B. Mráz

Domáci: Volešák - Godál, Kleščík, Ševela, Valla - Báez - Gergel (79. Mazán), Štefánik, V. Horváth, Hlohovský (64. P. Straka) - Malec (64. Adi)

Hostia: Fedor - B. Mráz, Živanovič, Rubint, Morháč - Husaník, Zvara, Breškovec, Pisár (85. Vrábeľ), Migaľa (53. Koristek) - Liška

Rozhodovali: Straka - Ádám, Slebodník

Divákov: 711

Autor: mg, foto: peter kapusta
Rozpis zápasov
4:0 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 27. kolo, 13.4.2024
AS Trenčín - FC ViOn Zlaté Moravce
17:30 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 18.4.2024

Kupusovič | Musíme nadviazať na výkon z predošlého zápasu

Náš tím spod Čákovho hradu čaká koncom týždňa vstup do druhej polovice...

Fanúšikovia 18.4.2024

Fanúšikovia | Počas prestávky ligových zápasov prichádza Pepsi trefa

AS Trenčín prináša v spolupráci s partnerom pitného režimu klubu novú...

ASTV 16.4.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac marec

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

ASTV 16.4.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca marec

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite si...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa