Aktuálne 4.10.2022

Staršie žiačky zvíťazili vo Vrábloch

V nedeľu 2.10.2022 vycestovali naše staršie žiačky na palubovku súperiek.

Dievčatá pod vedením trénera Richarda Ďorďaia ml. začali zápas proti Vráblom veľmi ustráchane, keď sa zľakli celoplošnej obrany a po prvej štvrtine prehrávali 6:11. Od druhej časti hry to vzali do svojich rúk, odhodili zbytočný rešpekt a podarenými akciami dokázali veľmi efektívne skórovať spod koša. Do polčasu si dokázali vytvoriť 10-bodový náskok. V druhom polčase pokračovali v peknej hre a bojovnou obranou získali množstvo lôpt. Zahralo si všetkých 12 hráčok a každá prispela svojim kúskom ku úspešnému vstupu do novej sezóny.

  • BK Vráble - BK AS Trenčín 53:70

Body AS: Kozáková 29, Liptáková 13, Škultétyová 8 (10 doskokov), Nebusová D. 8, Panáková 4, Lipková 3, Mojsilović 2, Kikušová 2, Novotná 1.



Richard Ďorďai ml. - tréner AS

"Po víkende máme za sebou prvý súťažný zápas. Pripravovali sme sa naň 2 týždne, aby sme ho čo najlepšie zvládli. Po prvej štvrtine naša hra nevyzerala tak, ako by sme si ju predstavovali. Povedali sme si veci, ktoré musíme zlepšiť a od druhej štvrtiny sme začali hrať úplne iný basketbal. Začali sme lepšie brániť, vychádzali nám rýchle protiútoky a padli nám aj nejaké strely z vonku. Baby odohrali výborný zápas, ktorý dotiahli do víťazného konca. Je to výborné nakopnutie do sezóny, ale už sa chceme sústrediť na ďalšie zápasy čo nás čakajú."
Katarína Matúšová - hráčka AS
"Na zápas sme nastupovali s otvorenou mysľou, keďže sme sa v súboji proti Vráblom ešte nestretli, no vedeli sme čo v sebe máme my a išli sme zo seba vydať všetko. V prvej štvrtine sme začali s chybami - zbytočné straty lôpt, slabé doskakovanie, nepozorná obrana, ktoré sme však neskôr nepustili na ihrisko a začali hrať svoju hru. Podarilo sa nám súperky unaviť, z čoho vznikli rýchle prihrávky a body pre nás. Trocha nám to neuľahčovali vydarené trojkové strely súperiek, čo však neovplyvnilo naše hranie. Cez time-out nám náš tréner povedal nech hráme srdcom a hlavne nech si to užívame. To sme aj splnili a bojovali sme až do poslednej sekundy. Za náš výkon vďačíme nášmu trénerovi Ďorďaiovi ml., ktorý nás priviedol až sem, no aj ďalším trénerom, ktorí ho zastupovali keď nemohol a snažili sa do nás dať čo najviac."
Rozpis zápasov

Prečítajte si tiež

archív novinek
Aktuálne 7.5.2024

REPORT MLÁDEŽE - 4.5.2024 - DIEVČATÁ

V sobotu odohrali staršie minižiačky dva zápasy nadstavby o umiestnenie na turnaji vo Vrábľoch.

Aktuálne 7.5.2024

REPORT MLÁDEŽE - 4.5.2024 - CHLAPCI

V sobotu odohrali mladší minižiaci dva zápasy na turnaji v Bratislave.

Aktuálne 6.5.2024

Výsledkový sumár | 4.5.2024

Minikategórie majú za sebou ďalšie zápasy, z výhry sa tešili iba dievčatá.

Aktuálne 3.5.2024

Program zápasov | 4.5.2024

V sobotu odohrajú naše mládežnícke tímy zápasy na palubovkách súperov. Držíme palce.

Mercedes  DMD  Mesto Trenčín  Bassta  SunBus  Biohem  zts  lizard  Antes  GreenWay  Farma Kameničany  Qex  Trenčiansky Štandard  Kúpele Trenčianske Teplice  Araver  Yellow Point  JUMA  Lucka