Aktuálne 24.10.2022

Trénerka Felixová po zápase mužov U23:"Košice boli zdolateľné."

Mladí muži do 23 rokov odohrali v nedeľu 23.10.2022 tretí súťažný zápas.

Desiatka hráčov trénerky Márie Felixovej vycestovala v ranných hodinách na zápas prvoligových Košíc. Začiatok stretnutia našim chlapcom vychádzal keď sa im podarilo trafiť až 5 trojbodových košov. Na konci prvej štvrtiny strácali na súpera iba 1 bod - 27:26. Potom však prišla nevydarená druhá časť hry, v ktorej dovolili dať domácim hráčom až 32 bodov a tým si súper vytvoril náskok, ktorý mu vydržal prakticky až do konca zápasu. V druhom polčase naši mladí muži zlepšili obranu a dokopy nechali súpera skórovať už len 29 bodov. Posledná štvrtina skončila nerozhodne, to však už nestačilo na zvrátenie výsledku a naši hráči si tak na svoje konto prvú výhru pripísať nemohli.

  • Slávia hvar sport resort Košice - BK AS Trenčín 88:60

Body AS: Nebus O.15, Nebus M.15, Repka 11, Briatka 6, Minárik 4, Ďorďai 3, Michálik 3, Heleš 2, Tomík 1.



Mária Felixová - trénerka AS

"Po zápase v Košiciach mám zmiešané pocity. Počas celého minulého týždňa sme trénovali obranu trojkovej streľby, rotácie v obrane a účinné zastavenie hráča v hre 1:1. Obrana trojok a rotácie sa nám ako tak podarili plniť podľa predstáv, čo nás však v zápase porazilo bolo zlyhávanie v odstavovaní a prehraté súboje jeden proti jednému. Keď sme k tomu pridali dokopy 31 stratených lôpt, tak nás vyspelý súper trestal ľahkými košmi. Čo ma ale asi najviac sklamalo bolo, že približne polovica tímu neukázala to, čo dokáže a nechávala zodpovednosť na ostatných. Do ďalších zápasov musíme zlepšiť odstavovanie, osobnú obranu po clone a hlavne pridať väčšiu spoluprácu medzi všetkými hráčmi. Bol to kvalitný zápas kde sme konečne prelomili trojbodové nešťastie, súper to však bol hrateľný a o to ma viac mrzí, že sme ho nevyhrali."

Ondrej Nebus - rozohrávač AS

"Zápas sme začali síce s veľmi dobrým útokom, ale o obrane sa to povedať nedalo, keď sme dostali až 27 bodov. Fakt, že sme dali 26 je síce veľmi príjemný, ale bodov by sme mali dostávať oveľa menej. V druhej štvrtine sme nestíhali brániť súperových hráčov 1:1, dostavali sme veľa košov spod koša a v útoku sme sa tiež veľmi trápili. Náskok súpera sme už nevedeli zmenšiť ani v 3 štvrtine, ba naopak sa ešte navýšil. Bol to veľmi dobrý zápas, ktorý nám ukázal kde máme slabiny na ktorých môžeme zapracovať."


Najbližšie sa naši mladí muži predstavia na domácej palubovke 6.11.2022 proti prvoligovej Nitre.

Rozpis zápasov

Prečítajte si tiež

archív novinek
Aktuálne 7.5.2024

REPORT MLÁDEŽE - 4.5.2024 - DIEVČATÁ

V sobotu odohrali staršie minižiačky dva zápasy nadstavby o umiestnenie na turnaji vo Vrábľoch.

Aktuálne 7.5.2024

REPORT MLÁDEŽE - 4.5.2024 - CHLAPCI

V sobotu odohrali mladší minižiaci dva zápasy na turnaji v Bratislave.

Aktuálne 6.5.2024

Výsledkový sumár | 4.5.2024

Minikategórie majú za sebou ďalšie zápasy, z výhry sa tešili iba dievčatá.

Aktuálne 3.5.2024

Program zápasov | 4.5.2024

V sobotu odohrajú naše mládežnícke tímy zápasy na palubovkách súperov. Držíme palce.

Mercedes  DMD  Mesto Trenčín  Bassta  SunBus  Biohem  zts  lizard  Antes  GreenWay  Farma Kameničany  Qex  Trenčiansky Štandard  Kúpele Trenčianske Teplice  Araver  Yellow Point  JUMA  Lucka