ASTV 4.11.2022

Stojsavljevič | Veríme, že z Popradu odídeme s tromi bodmi

S blížiacim sa termínom futbalových majstrovstiev sveta prichádza záver jesennej časti Fortuna ligy. V predposlednom ligovom súboji tohto roka sa predstavíme na popradskom štadióne. V 17. kole súťaže nás privíta MFK Tatran Liptovský Mikuláš. Úvodný výkop stretnutia je naplánovaný na sobotu o 15.00 h. Z pozície hlavného arbitra ho povedie Peter Kráľovič.

Liptáci prežívajú nepriaznivý priebeh súťaže. Zverenci trénera Jozefa Kostelníka sa aktuálne nachádzajú na chvoste tabuľky s ôsmimi bodmi na svojom konte. Na predposlednú Skalicu majú až sedembodovú stratu. V doposiaľ šestnástich odohratých zápasoch sa z plného bodového zisku tešili len raz, keď zdolali Michalovce 2:1. Okrem toho majú na konte desať prehier a päť remíz. Až dvakrát si delili body so štvrtým celkom tabuľky MFK Ružomberok. V poslednom odohratom stretnutí zaznamenali na Tehelnom poli tesnú prehru 0:1, keď nestačili na úradujúceho majstra Slovan Bratislava. I napriek nepriaznivému poslednému miestu v tabuľke inkasovali 29 gólov, čo je len o jeden menej ako má na konte šiesty tím z Banskej Bystrice.

Tím okolo kapitána Filipa Bainoviča sa po remíze s Ružomberkom nachádza na ôsmom mieste tabuľky s devätnástimi bodmi. V aktuálnom ligovom ročníku sme sa s Liptákmi konfrontovali iba raz. Na domácom Štadióne Sihoť sme po góloch Artura Gajdoša a Lazara Stojsavljeviča zvíťazili 2:1. Celkovo sme sa s Liptovským Mikulášom stretli vo Fortuna lige len päťkrát s bilanciou tri výhry, jedna remíza a jedna prehra.

Autor: astv
Rozpis zápasov
1:2 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
18:00 Skalica
NIKÉ LIGA, 29. kolo, 27.4.2024
MFK Skalica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 23.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti FC Spartak Trnava

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti FC Spartak Trnava (2:2).

ASTV 22.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti FC Petržalka

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti FC Petržalka (1:0).

Fotogalérie 21.4.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti FC Košice

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 6. kola nadstavby Niké ligy proti FC Košice (1:2).

A-tím 21.4.2024

Kozlovský | Neviem, čo na to povedať

Po víťaznom zápase proti Zlatým Moravciam prišla domáca prehra proti FC Košice. Zverencom trénera Iliju...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa