Hviezdy deťom 28.6.2010

Počas víkendu Trenčín opätovne privíta hviezdy

V nedeľu popoludní charitatívne podujatie na Sihoti.

Po minuloročnej úspešnej premiére charitatívnej akcie Hviezdy deťom, organizuje futbalový klub AS Trenčín jej druhý diel. V nedeľu 4. júla 2010 budú medzi sebou súťažiť umelci, herci, speváci, známe tváre z televíznych obrazoviek, ale i hokejisti a futbalisti. Po roku sa skrátka hviezdy znova vrátia na Sihoť. Akcia má opäť výsostne charitatívny charakter. Výťažok z podujatia bude venovaný deťom s onkologickým ochorením prostredníctvom neziskových organizácií Dobrý anjel a Hoss Heroes.

Podobne ako vlani, bude podujatie rozdelené na viacero častí. Prvá sa začína už krátko popoludní. V areáli Mestského futbalového štadióna v Trenčíne budú pre návštevníkov nachystané rôzne stanovištia. Športovú kondíciu a pohybové zručnosti si budú môcť otestovať deti i dospelí. Organizátori nezabudli ani na najmladších návštevníkov štadióna, pre ktorých je nachystaná tiež zaujímavá porcia všakovakých stanovíšť.

Po úvodnej, zábavno-športovej, časti sa záujemcovia o netradičné futbalové konfrontácie môžu presunúť na hlavnú tribúnu štadióna. Na trávniku sa totiž uskutoční turnaj netradičných rivalov. O futbalový vavrín bude bojovať tím hokejistov, v ktorom by nemal chýbať Marián Hossa, aktuálny držiteľ Stanleyho pohára. Ďalší výber vytvoria futbalové osobnosti. Nebudú chýbať ani známe tváre z televíznych obrazoviek, tvoriace tretí tím. Nuž a po vynikajúcich skúsenostiach z minulého roku doplnia štvorlístok účastníkov predstavitelia Mufuzy. Populárny výber umelcov, hercov či spevákov sľubuje opäť kopec dobrej nálady a neopakovateľnej zábavy. V bielo – modrých dresoch Mufuzy vlani nastúpili Ján Ďurovčík, Ivan „Kuly“ Vojtek, Ivo Gogáľ, Tomáš Bezdeda a mnohí ďalší. Proti nim stáli športové celebrity – Martin Škrtel, Marián Gáborík, Pavol Demitra, Richard Zedník, Marcel Hossa, Milan Ivana. Rovnako silná zostava hviezd šoubiznisu i športu je očakávaná aj v tohtoročnej edícií.

Počas turnaja to nebude iba o športových kúskoch. Rozptýlením pre všetkých divákov na tribúne budú určite dve zaujímavé hudobné vsuvky. Najskôr sa prítomným hosťom predstaví finalistka prvej Superstar a interprétka viacerých chytľavých songov Zdenka Predná. Neskôr si vezmú mikrofóny rockeri z formácie Gladiátor.

Ako sme už v úvode uviedli, hlavným motívom prípravy druhého dielu športovo – spoločensko – kultúrneho podujatia Hviezdy deťom, je veľký úspech jej prvého ročníka. Na dobročinné účely vtedy organizátori vyzbierali 7700 eur.

Autor: astn
Rozpis zápasov
1:2 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
18:00 Skalica
NIKÉ LIGA, 29. kolo, 27.4.2024
MFK Skalica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 20.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu Niké ligy proti FC Košice

ASTV vám prináša zostrih z nadstavbovej časti Niké ligy proti FC Košice (1:2).

ASTV 20.4.2024

ASTV | Tlačová konferencia po zápase Niké ligy proti FC Košice

ASTV vám prináša tlačovú konferenciu po zápase nadstavbovej časti Niké ligy...

A-tím 19.4.2024

Niké liga | Domáca prehra proti Košiciam

Zverenci trénera Iliju Stolicu prehrali v šiestom zápase nadstavbe Niké ligy na domácom trávniku...

ASTV 18.4.2024

Kupusovič | Musíme nadviazať na výkon z predošlého zápasu

Náš tím spod Čákovho hradu čaká koncom týždňa vstup do druhej polovice...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa