ASTV 14.12.2022

Komunita | Fanúšik Martin strávil celý deň s prvým tímom

AS Trenčín daroval jednému z fanúšikov výnimočný zážitok, keď posledný deň jesennej časti aktuálneho ročníka strávil s prvým tímom. Martin Marek získal špeciálne ocenenie ako najaktívnejší užívateľ My sme Trenčania. Stal sa tak prvým a určite nie posledným z členov vernostného programu klubu.

Čas v kabíne fortunaligového mužstva mu vyplnil tradičný MikulAS Cup a prípravný zápas proti Zbrojovke Brno. Nielenže absolvoval rozcvičku, sedel počas celého stretnutia na lavičke, ale v záverečných sekundách si vychutnal striedanie a pár momentov v drese svojho klubu priamo na ihrisku.

„Bolo to skvelé. Absolvoval som všetko, čo zažije hráč prichádzajúci do AS Trenčín. Fotenie a fasovanie výstroja. Taktiež predzápasovú taktickú poradu. Navyše, mám za sebou krásny turnaj s deťmi a zápas Tipsport ligy. Dokonca som na pár sekúnd nastúpil. Čo viac si môže človek priať,“ povedal Marek.

Účasť na jubilejnom desiatom ročníku MikulAS Cupu bola pre Martina Mareka výnimočnou. Srdcom Kubran bol súčasťou vôbec prvého triumfu Základnej školy Kubranská na tomto turnaji. „Musím povedať, že ma zväzovala zodpovednosť. Ak by sme neuspeli, po celej Kubre by sa hneď roznieslo, aké som drevo,“ komentoval s úsmevom Martin Marek.

Po dni strávenom s hráčmi prvého mužstva žiaril spokojnosťou. „Je to zážitok, ktorý nedostanete len tak. Mohol som vidieť fungovanie tímu z vnútra a byť s chalanmi. Prijali ma veľmi spontánne. Ďakujem im a prajem veľa šťastia v jarnej časti. Musí sa nám podariť vybojovať horná šestka. Ak aj nie, na mojom fanúšikovstve to nič nezmení,“ povedal na záver Marek.

„Sme radi, že takýmto exkluzívnym spôsobom môžeme poďakovať fanúšikom, ktorí stoja na strane klubu a podporujú jeho rozhodovanie a napredovanie. Vernostný program je veľkým míľnikom v histórii AS Trenčín. Hoci sa nevyhýba detským chorobám, je to budúcnosť nielen pre náš klub. Sme presvedčení, že s pribúdajúcim časom a vytúženým nárastom fanúšikov na tribúnach oceníme všetci jeho prednosti,“ dodal manažér klubu Jakub Savara.

Fotogaléria

               
 
Autor: astn
Rozpis zápasov
4:0 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 27. kolo, 13.4.2024
AS Trenčín - FC ViOn Zlaté Moravce
17:30 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 18.4.2024

Kupusovič | Musíme nadviazať na výkon z predošlého zápasu

Náš tím spod Čákovho hradu čaká koncom týždňa vstup do druhej polovice...

Fanúšikovia 18.4.2024

Fanúšikovia | Počas prestávky ligových zápasov prichádza Pepsi trefa

AS Trenčín prináša v spolupráci s partnerom pitného režimu klubu novú...

ASTV 16.4.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac marec

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

ASTV 16.4.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca marec

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite si...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa