A-tím 11.5.2023

Stojsavljevič | Vieme, čo je v hre a čo musíme splniť

Zverencov trénera Františka Straku čaká po minulotýždňovom úspechu na východe Slovenska predposledné kolo nadstavbovej časti Fortuna ligy. V ňom vycestujeme do Zlatých Moraviec, kde nás privíta domáci FC ViOn. Úvodný výkop stretnutia je naplánovaný nezvyčajne na piatok o 18.30 h. a vysielaný bude na Nova Sport 1. Zápas povedie z pozície hlavného arbitra Michala Očenáš.

Klub od rieky Žitavy sa aktuálne nachádza na predposlednej barážovej priečke so ziskom 31 bodov a dvojbodovou stratou na naše mužstvo. V doposiaľ 30 odohratých kolách zaznamenal šesť výhier a jedenásť prehier. Okrem toho majú na konte trinásť remíz, čo je najviac spomedzi všetkých tímov ligy. Zverenci trénera Ivana Galáda si v nadstavbe na svoje konto pripísali len dve výhry a rovnaký počet remíz. V posledných troch zápasoch však získali až sedem bodov, keď zdolali Skalicu a Ružomberok, no proti vypadávajúcemu Liptovskému Mikulášu uhrali iba remízu. 

Náš tím po výhre nad Michalovcami poskočil na desiatu priečku tabuľky o ziskom 33 bodov. S ViOnom sme sa v aktuálnom ligovom ročníku stretli trikrát a máme na konte výhru, prehru a remízu. V nadstavbovej časti sme na domácom trávniku zdolali nášho najbližšieho súpera 2:1 po góloch Kelvina Piresa a Chinonsa Emeku. Tabuľka je nesmierne nabitá a súboj o záchranu sa blíži k záveru. Ešte stále nie je isté, ktorý tím bude musieť o fortunaligovej príslušnosti zabojovať v baráži. My si náš cieľ môžeme splniť už v najbližšom stretnutí, pokiaľ v Zlatých Moravciach zvíťazíme. 

Autor: astn
Rozpis zápasov
0:4 Skalica
NIKÉ LIGA, 29. kolo, 27.4.2024
MFK Skalica - AS Trenčín
18:00 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 30. kolo, 4.5.2024
AS Trenčín - MFK Zemplín Michalovce
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 3.5.2024

Emeka | Chceme nadviazať na naše posledné vystúpenie

Zverencov trénera Iliju Stolicu čaká tento víkend už 8. kolo nadstavbovej časti Niké...

Fanúšikovia 2.5.2024

Fanúšikovia | Zaži rozlúčku s umelou trávou, prihlás sa na 24-hodinovku

Pre všetkých našich priaznivcov sme pripravili veľkolepú rozlúčku s...

ASTV 1.5.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti FK Železiarne Podbrezová

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti FK Železiarne...

Fanúšikovia 29.4.2024

Fanúšikovia | Po vysokom víťazstve opäť na domácej pôde, vstupenky na Michalovce v predaji

V 8. kole nadstavbovej časti skupiny o udržanie...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa