Zápasy - archiv 24.7.2010

Z Petržalky si vezieme tri body

FC Petržalka 1898 - AS Trenčín 0:1 (0:0)

AS Trenčín vyhral aj druhý zápas v novom ročníku I. ligy, keď tri body si priváža zo súboja s Petržalkou (1:0). O jediný gól zápasu sa minútu pred koncom riadneho hracieho času postaral Vojtech Horváth. Zverenci trénera Adriána Guľu sa odpútali od druhého tímu v tabuľke na dva body.

Po úvodnom obojstrannom oťukávaní pohrozili ako prví Trenčania. V 10. min sa ocitol v dobrej príležitosti Adi, ale zbytočne sa s loptou zaplietol. Na opačnej strane upozornil na seba strelou vedľa brány Prince Ofori. V polovici prvého polčasu to skúšal z priameho kopu Horváth, no brankár Jenčo vytlačil jeho strelu na rohový kop. Po polhodine hry získali miernu prevahu domáci hráči, ale prudká hlavička Oforiho v sieti neskončila. Prvú časť súboja uzavrela pekná strela Depetrisa. Do kabín sa však odchádzalo za bezgólového stavu.

Hneď od návratu zo šatní patrila hra Trenčanom. Nebezpečná strela Hlohovského a ani hlavička Depetrisa však neskončili za chrbtom súperovho gólmana. Po hodine hry sa dostali k slovu aj Petržalčania, ale pozorný Volešák svoj tím podržal. Domáci sa snažili riskovať, čo AS využívalo na brejkové situácie. V 82. min mohol rozhodnúť Depetris. Po rohovom kope však na loptu nedosiahol. Trenčania sa nevzdávali a v predposlednej minúte riadneho hracieho času poslal do pokutového územia center Hlohovský a Horváth skóroval. Na záver nasledoval ešte jeden priamy kop Petržalky, avšak Volešák sa nenechal prekvapiť.

FC Petržalka 1898 - AS Trenčín 0:1 (0:0)

Gól: 89. V. Horváth

Žlté karty: 90. Prince Ofori - 52. Kleščík

Domáci: Jenčo – Galbavý, Švec, Prince Ofori, Moravčík – Pončák, Štefun,  Augustín,  Kubala (60. Kozák) – Johancsik (89. Kovašich), Szarka

Hostia: Volešák - Čögley, Ševela, Kleščík, Valla (81. Peciar) - Báez - V. Horváth, Štefánik (90. Holúbek), Hlohovský - Depetris - Adi (76. Malec)

Rozhodovali: Fajčík - Vorel, Mikulaj

Divákov: 1040

Autor: mg, foto: kapusta
Rozpis zápasov
4:0 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 27. kolo, 13.4.2024
AS Trenčín - FC ViOn Zlaté Moravce
17:30 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 18.4.2024

Kupusovič | Musíme nadviazať na výkon z predošlého zápasu

Náš tím spod Čákovho hradu čaká koncom týždňa vstup do druhej polovice...

Fanúšikovia 18.4.2024

Fanúšikovia | Počas prestávky ligových zápasov prichádza Pepsi trefa

AS Trenčín prináša v spolupráci s partnerom pitného režimu klubu novú...

ASTV 16.4.2024

Gól mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších gólov za mesiac marec

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Gól mesiaca v ročníku...

ASTV 16.4.2024

Zákrok mesiaca | ASTV prináša päť najkrajších zákrokov mesiaca marec

ASTV vám prináša ďalšie pokračovanie ankety Zákrok mesiaca. Pozrite si...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa