Zápasy - archiv 1.11.2007

Zahanbujúca prehra pri Slnečných jazerách

FC Senec - AS Trenčín 3:0 (1:0)

AS Trenčín sa v aktuálnom ročníku stal prvým tímom, ktorý nedokázal v súboji s doposiaľ beznádejne posledným Sencom bodovať. Zverenci trénera Roba McDonalda majú po prehre pri Slnečných jazerách (0:3) v tabuľke už iba jednobodový náskok pred priamym konkurentom v boji o záchranu. Dva góly domácich vsietil iba devätnásťročný Juraj Kuráň.

Senčania po dlhých ôsmich mesiacoch okúsili, ako chutí víťazstvo a zdolali Trenčín hladko 3:0. Úvod duelu síce patril hosťom. Domáca obrana chybila, Doubek išiel sám zoči-voči Slovenčiakovi, ale ten podržal svoj kolektív. V 8. min mali opäť hostia možnosť ujať sa vedenia, Slovenčiak v šestnástke fauloval Doubeka, ale Minarčík nariadenú penaltu nepremenil. Vtedy nastal zlom. K slovu sa dostali seneckí hráči a v 11. min zo skrumáže Kuráň otvoril skóre.

V 53. min opäť skvelý Slovenčiak podržal domácich, keď Minarčíkovu prudkú strelu z 30 metrov vytlačil na roh. V 59. min skúsený Pinte pätičkou prihral bývalému hráčovi dorastu Sparty Praha, Slovanu a Interu Bratislava Kuráňovi a ten vsietil svoj druhý gól v zápase aj v sezóne - 2:0. Definitívne tri body pre domácich zabezpečil v 87. min Papaj, ktorý zužitkoval Pinteho prihrávku.

FC Senec - AS Trenčín 3:0 (1:0)

Góly: 11. a 58. Kuráň, 87. Papaj

Žlté karty: 7. Slovenčiak, 19. Kozár, 42. Matej Kováč, 47. Milan Lukáč - 49. Hlohovský

Domáci: Slovenčiak - M. Drahno, Pecha, Marcin, Milan Lukáč - Kuráň (69. Nemček), Ujlaky, Papaj, Matej Kováč - Pinte (89. Škrabák), Kozár (75. Augustín)

Hostia: Hodál - Jakúbek, Cs. Horváth, Kleščík, Minarčík - Jašurek (74. Gergel), Lesák, Godál, Kamenský (81. Martin Zubo) - Hlohovský, Doubek (69. Šebek)Rozhodovali: Kakaščík - Balko, Palušák

Divákov: 908

Branislav Kriška (tréner Senca): "Víťazstvo venujeme pánovi Valovičovi za jeho trpezlivosť. Máme za sebou ťažký zápas, celé to bolo najmä o bojovnosti. Dnes sme konečne mali šťastie. My sme premenili čo sa dalo, Trenčín v úvode nedal jedenástku a vtedy sa to zlomilo. Keď sa pozrieme na výsledok, môžem konštatovať, že sme zvíťazili zaslúžene."

Rob McDonald (tréner Trenčína): "Zápas bol taký, aký bol. Podľa môjho názoru sme si vytvorili síce viac šancí ako domáci, ale keďže sme ich nepremenili, nemohli sme zvíťaziť. Senec mal tri šance, ktoré premenil, a tak odchádzame bez bodového zisku."

foto: Milan Illík

Autor: SITA
Rozpis zápasov
1:2 Štadión Sihoť
NIKÉ LIGA, 28. kolo, 19.4.2024
AS Trenčín - FC Košice
18:00 Skalica
NIKÉ LIGA, 29. kolo, 27.4.2024
MFK Skalica - AS Trenčín
Facebook

Prečítajte si tiež

archív novinek
ASTV 23.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti FC Spartak Trnava

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti FC Spartak Trnava (2:2).

ASTV 22.4.2024

ASTV | Zostrih zo zápasu ligy U19 proti FC Petržalka

ASTV vám prináša zostrih zo zápasu I. ligy U19 proti FC Petržalka (1:0).

Fotogalérie 21.4.2024

Fotogaléria | Zápas Niké ligy proti FC Košice

Fotogaléria Petra Kapustu zo zápasu 6. kola nadstavby Niké ligy proti FC Košice (1:2).

A-tím 21.4.2024

Kozlovský | Neviem, čo na to povedať

Po víťaznom zápase proti Zlatým Moravciam prišla domáca prehra proti FC Košice. Zverencom trénera Iliju...

Tipsport SK  macron
 Fitshape  vanStyn  Mesto Trenčín
 Mercedes Benz  Heineken  Smoker  slovlak  mattoni  monolit  aarsleff  msport  laugaricio  proreco  magnus  TSS Group  ramirent  keraming  Jaaa